keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Tärkeimpiä kirjoituksiani


1.5. -19 Tärkeimpiä kirjoituksiani: Olen kirjoittanut tähän blogiin tammikuusta 2017 lähtien. Poimin tähän esille 29 kirjoitusta. Urheiluun liittyvät kirjoitukset puuttuvat tästä joukosta.

 

*Poikien kurittaminen ja aviottomat lapset  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/poikien-kurittaminen-ja-aviottomat.html   (Tämä on mielestäni yksi tärkeimmistä kirjoituksistani, jonka olen tehnyt löydettyäni ensin todisteet tähän aiheeseen. Etenkin kirjoituksen lopun aviottomia lapsia koskeva osuus on niin merkittävä asian maailmanlaajuisten murhenäytelmien takia, ettei kukaan uskalla keskustella asiasta. Miksi? Aviottomia vauvoja on tapettu väärän Uuden Testamentin käännöksen takia myös Suomessa. Papit ja muut vaikenevat asiasta olemalla hiljaa.)

*Yhteiskuntamme ei ole enää onnela http://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/yhteiskuntamme-ei-ole-enaa-onnela.html  (Ensi kertaa ihmiskunnan historiassa aivan uusi aikakausi on alkanut viimeisen 20 vuoden aikana. Suomi on liittynyt siihen mukaan. Muutoksen vaikutukset näkyvät ajan kuluessa.)

 
*Suomen karsikkopuut – Onko niillä yhteys Israeliin? http://jouninkootut.blogspot.com/2017/04/suomen-karsikkopuut-historiallinen.html  (Paikannimet säilyvät pisimpään ihmisten muistissa. Ihmisten muinaiset tavat ovat jättäneet jälkensä karttojen paikannimiin pitkin Suomen maata. Sanojen alkulähde on kuitenkin kaukana maastamme.)

*Jatkosodan juukalaiset sotavangit kertovat osa 1 http://jouninkootut.blogspot.com/2019/02/jatkosodan-juukalaiset-sotavangit.html (Juukalaisia sotavankeja haastateltiin vuonna 1979. Nyt kasetit ovat luettavissa näistä kirjoituksista)  

 
*Suomalainen ilmastotodellisuus – Suomalaiset Tiedemiehet kertovat http://jouninkootut.blogspot.com/2019/04/suomalainen-ilmastotodellisuus.html  (11-osainen videosarja tieteellisestä ja poliittisesta ilmastonmuutoksesta)

*Suomen erikoisimmat kivet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/suomen-erikoisimmat-kivet.html  (Maamme metsien kätköistä löytyy erikoisia kiviä kuten esim. Ruokolahdelta, Nurmeksesta ja Juuasta.)

 
*Karjalan kielen sanoja Pielisellä  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/07/karjalan-kielen-sanoja-pielisella.html  (Pielisen alueen yli sata nimeä paljastavat, että karjalaiset olivat ennen Stolbovan rauhaa vuonna 1617 alueen asukkaita.)
*Kuolleiden huone https://jouninkootut.blogspot.com/2018/11/kuolleiden-huone.html  (Vienan Karjalasta voidaan vielä löytää hautoja, jotka paljastavat yhteyden israelilaiseen hautaamistapaan. Kun luet näistä kuolleiden huoneista, niin tiedät enemmän.)

 

*Luomiskertomus on totta! M.O.T.  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/01/luomiskertomus-on-totta.html  (Luomiskertomus kumoaa evoluutioteoriat. Tämän voi todistaa yksinkertaisella tavalla, jota kukaan ei voi kumota.)

*Pitääkö käsi tai jalka hakata poikki  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/pitaako-kasi-hakata-poikki.html  (Uudessa testamentissa kehotetaan hakkaamaan käsi tai jalka poikki. Mitä se tarkoittaa? Selitys on yksinkertainen.)

 

*Tverinkarjalaisia tapaamassa Volgan maisemissa http://jouninkootut.blogspot.com/2019/01/tverinkarjalaisia-tapaamassa-volgan_12.html  (Pitkä kuvaus elokuulta 2018 matkasta Tverin alueella asuvien karjalaisten luokse)

*Pohjoisen Vienan Karjalan kierros http://jouninkootut.blogspot.com/2018/04/pohjoisen-vienan-karjalan-kierros.html  (Kuvaus pohjoisen Vienan Karjalan matkasta kesällä 2017. Matka alkaa Kuusamosta ja päättyy Kostamuksen jälkeen Vartiuksen raja-asemalle.)

 
*Suomalaisuudesta itsenäisyyspäivän aattona  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/12/suomalaisuudesta-itsenaisyyspaivan.html

*Suomalaisuutta rajan takana http://jouninkootut.blogspot.com/2018/03/suomalaisuutta-rajan-takana.html  (Suomella ja idän alueilla on paljon yhteistä.)

*Jerusalem tunnustettiin itsenäisyyspäivänä  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/12/jerusalem-tunnustettiin.html  (Jälleen kerran Suomen ja Israelin yhtäläisyydet saivat jatkoa. Kun USA:n presidentti tunnusti Jerusalemin aseman allekirjoituksellaan, niin juuri sillä hetkellä juhlittiin presidentin linnassa Suomen 100-vuotista itsenäisyyspäivää.)

 

*Turun terrorismi ja koraanin ohjeet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/turun-terrorismi-ja-koraanin-ohjeet.html  (Kun koraanin ohjeita noudatetaan, niin päästään uutisiin. Ja silti löytyy paljon "viisaita", jotka pitävät islamia rauhan uskontona.) 

*Vapun kuvitteellinen kirjoitus  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/vapun-kuvitteellinen-kirjoitus.html (Myös tämä liittyy islamiin)


*21 kuvaa Mooseksen ajan maisemista http://jouninkootut.blogspot.com/2018/07/kuvia-mooseksen-ajan-maisemista.html (Tässä on 21 kuvaa, joista ei jostain syystä haluta kertoa julkisesti. Ei edes seurakunnissa, tosin heillä ei ole usein edes tietoa näistä historiallisista kuvista. Täältä niitä voi kuitenkin katsella!)

 
*Mummoni kaunis kuolema  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/mummoni-kaunis-kuolema.html  (Monenlaista olen saanut kokea vuosien aikana. Tämä oli aamu, joka jäi erityisen hyvin mieleeni ollessani 15 vuoden ikäinen syyskuussa 1972)

*Rantasalmi oli 1700-luvun lopussa Suomen tärkeimpiä paikkakuntia  https://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/rantasalmi-oli-1700-luvun-lopussa.html*Kehnäsienten kerääminen ja valmistus http://jouninkootut.blogspot.com/2018/09/kehnasienten-keraaminen-ja-valmistus.html  (Kun lukee tämän jutun, niin tietää tästä huonosti tunnetusta varsin yleisestä sienestä enemmän.)

*Shamanismi-kurssi ja voimaeläimet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/shamanismi-kurssi-ja-voimaelaimet.html   (Mitä on shamanismi? Kirjoitus valottaa asiaa.)

 

*Nyt on aika avata suut  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/nyt-on-aika-avata-suut.html

*Erämaa puhkeaa kukkaan  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/ 
*Nevalaisia ja muita sukunimiä  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/10/nevalaisia-ja-muita-sukunimia.htmlLisäksi erilliset kotisivuni jounin kootut löytyvät täältä  http://www.jouninkootut.info/
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti