keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Poimintoja aikaisemmista kirjoituksistani


1.1. -20 Poimintoja aikaisemmista kirjoituksistani: Olen kirjoittanut tähän blogiin tammikuusta 2017 lähtien eli siitä on aikaa jo kolme vuotta. Poimin tähän esille 30 kirjoitusta. Urheiluun liittyvät lähes sata kirjoitusta puuttuvat tästä joukosta.

*Venäläiset ovat suomalaisia geenien perusteella https://jouninkootut.blogspot.com/2019/09/venalaiset-ovat-suomalaisia-geenien_21.html (Hätkähdyttävää luettavaa venäläisestä lehdestä. Venäläisten geenit on tutkittu vasta nyt. Venäläiset eivät tutkimusten mukaan olekaan slaaveja vaan venäjää puhuvia suomalaisia! Toisaalta se ei ole valtavan iso yllätys, sillä venäläisillä itsellään on sanonta ”Kun venäläistä raaputtaa niin sieltä paljastuu tsuhna (suomalainen)”. Puhuttu kieli ei ilmaise geenien alkuperää.)

*Presidentti Putinin suvun alkuperä (Pujottelija Tanja Poutiaisen nimen kuuleminen venäläisessä mediassa vuonna 2004 johti presidentti Putinin suvun alkuperän tutkimiseen.)  https://jouninkootut.blogspot.com/2019/11/presidentti-putinin-suvun-alkupera.html

*7000 vuoden lämpötilat – puiden lustot sen kertovat (Suomalaiset tiedemiehet pystyvät osoittamaan yli 7000 vuoden lämpötilat. Miksi tiedemiesten tutkimukset sivuutetaan, vaan jatketaan ilmastovouhotusta?)   https://jouninkootut.blogspot.com/2019/11/7000-vuoden-lampotilat-puiden-lustot.html
*Israelin kadonneet kansat palaavat nykyisen Jordanian, Syyrian ja Libanonin alueelle (Tästä voi lukea, mitä tulevaisuudessa tapahtuu) https://jouninkootut.blogspot.com/2019/12/israelin-kadonneet-kansat-palaavat.html

 
*Jumalan nuoli, kymmenen on nimesi (Noin 800 vuotta vanha tuohesta paljastunut kirjoituslöytö, jossa on suuri, merkittävä sanoma myös meille suomalaisille) https://jouninkootut.blogspot.com/2019/12/jumalan-nuoli-kymmenen-on-nimesi.html

*Turkki etenee Googin sodan valmisteluissa (Tämä on jatkuvasti ajankohtainen aihe) http://tutkitaankirjoituksia.blogspot.com/2019/12/turkki-etenee-googin-sodan.html

 

*Poikien kurittaminen ja aviottomat lapset  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/poikien-kurittaminen-ja-aviottomat.html   (Tämä on mielestäni yksi tärkeimmistä kirjoituksistani, jonka olen tehnyt löydettyäni ensin todisteet tähän aiheeseen. Etenkin kirjoituksen lopun aviottomia lapsia koskeva osuus on merkittävä asian maailmanlaajuisten murhenäytelmien takia ja silti kukaan ei uskalla keskustella asiasta, vaikka tietäisi asiasta. Miksi näin? Aviottomien äitien vauvoja on tapettu väärän Uuden Testamentin käännöksen takia myös Suomessa. Papit ja muut vaikenevat asiasta olemalla hiljaa, tosin eivät taida edes tietää siitä.)
*Apostoli Andreaan lähetysmatka suomalaisten luokse  https://jouninkootut.blogspot.com/2019/06/apostoli-andreaan-lahetysmatka.html (Vain harvat tietävät, mitä tapahtui lähes 2000 vuotta sitten asuinalueemme läheisyydessä. Käännös kreikkalaisen tutkijan kirjoituksesta.)*Tappaja-dronet ja Ilmestyskirjan sanoma https://jouninkootut.blogspot.com/2019/10/tappaja-dronet-ja-ilmestyskirjan-sanoma.html (Dronet ovat kehittyneet aivan viime aikoina tappamistarkoituksiin esim. Turkissa. Apostoli Johannes näki kauas jo lähes 2000 vuotta sitten.)
*Yhteiskuntamme ei ole enää onnela http://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/yhteiskuntamme-ei-ole-enaa-onnela.html  (Ensi kertaa ihmiskunnan historiassa aivan uusi aikakausi on alkanut viimeisen 20 vuoden aikana. Suomi on liittynyt siihen mukaan. Muutoksen vaikutukset näkyvät ajan kuluessa.)

 

*Suomen karsikkopuut – Onko niillä yhteys Israeliin? http://jouninkootut.blogspot.com/2017/04/suomen-karsikkopuut-historiallinen.html  (Paikannimet säilyvät pisimpään ihmisten muistissa. Ihmisten muinaiset tavat ovat jättäneet jälkensä karttojen paikannimiin pitkin Suomen maata. Sanojen alkulähde on kuitenkin kaukana maastamme.)

*Jatkosodan juukalaiset sotavangit kertovat osa 1 http://jouninkootut.blogspot.com/2019/02/jatkosodan-juukalaiset-sotavangit.html (Juukalaisia sotavankeja, joista osa oli minun entisiä nuoruusajan naapureita, haastateltiin vuonna 1979. Nyt kasetit on kirjoitettu ja voidaan lukea näistä kirjoituksista.) 

 
*Presidentti Putinin vanhempien järkyttävät sotavuodet  https://jouninkootut.blogspot.com/2019/05/presidentti-putinin-vanhempien.html (Sota on sotaa, sitä ei pidä kenenkään ihannoida. Kirjoituksesta ilmenee, että Putinin vanhemmat ovat olleet karjalaisia.)
*Onko sana Israel epäjumalista vai jotain muuta? https://jouninkootut.blogspot.com/2019/05/onko-sana-israel-epajumalista-vai.html (Mikä on Israel-sanan alkuperä. Ei ainakaan se, mitä nykyinen kansanedustajamme väittää!)


*21 kuvaa Mooseksen ajan maisemista http://jouninkootut.blogspot.com/2018/07/kuvia-mooseksen-ajan-maisemista.html (Tässä on 21 kuvaa, joista ei jostain syystä haluta kertoa julkisesti. Ei edes seurakunnissa, tosin heillä ei ole usein edes tietoa näistä historiallisista kuvista. Täältä niitä voi kuitenkin katsella!)


*Suomalainen ilmastotodellisuus – Suomalaiset Tiedemiehet kertovat http://jouninkootut.blogspot.com/2019/04/suomalainen-ilmastotodellisuus.html  (11-osainen videosarja tieteellisestä ja poliittisesta ilmastonmuutoksesta. On hyvä erottaa nämä kaksi erillistä asiaa.)


*Suomen erikoisimmat kivet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/suomen-erikoisimmat-kivet.html  (Maamme metsien kätköistä löytyy erikoisia kiviä kuten esim. Ruokolahdelta, Nurmeksesta ja Juuasta.)

*Karjalan kielen sanoja Pielisellä  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/07/karjalan-kielen-sanoja-pielisella.html  (Pielisen alueen yli sata paikannimeä paljastavat, että karjalaiset olivat ennen Stolbovan rauhaa vuonna 1617 alueen asukkaita.)

 
*Kuolleiden huone https://jouninkootut.blogspot.com/2018/11/kuolleiden-huone.html  (Vienan Karjalasta voidaan vielä löytää hautoja, jotka paljastavat yhteyden israelilaiseen hautaamistapaan. Kun luet näistä kuolleiden huoneista, niin tiedät enemmän.)

*Luomiskertomus on totta! M.O.T.  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/01/luomiskertomus-on-totta.html  (Luomiskertomus kumoaa evoluutioteoriat. Tämän voi todistaa yksinkertaisella tavalla, jota kukaan ei voi kumota.)

*Pitääkö käsi tai jalka hakata poikki  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/pitaako-kasi-hakata-poikki.html  (Uudessa testamentissa kehotetaan hakkaamaan käsi tai jalka poikki. Mitä se tarkoittaa? Selitys on yksinkertainen.)

 
*Tverinkarjalaisia tapaamassa Volgan maisemissa http://jouninkootut.blogspot.com/2019/01/tverinkarjalaisia-tapaamassa-volgan_12.html  (Pitkä kuvaus elokuulta 2018 matkasta Tverin alueella asuvien karjalaisten luokse)

*Pohjoisen Vienan Karjalan kierros http://jouninkootut.blogspot.com/2018/04/pohjoisen-vienan-karjalan-kierros.html  (Kuvaus pohjoisen Vienan Karjalan matkasta kesällä 2017. Matka alkaa Kuusamosta ja päättyy Kostamuksen jälkeen Vartiuksen raja-asemalle.)

 
*Jerusalem tunnustettiin itsenäisyyspäivänä  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/12/jerusalem-tunnustettiin.html  (Jälleen kerran Suomen ja Israelin yhtäläisyydet saivat jatkoa. Kun USA:n presidentti tunnusti Jerusalemin aseman allekirjoituksellaan, niin juuri sillä hetkellä juhlittiin presidentin linnassa Suomen 100-vuotista itsenäisyyspäivää!)

 *Turun terrorismi ja koraanin ohjeet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/turun-terrorismi-ja-koraanin-ohjeet.html  (Kun koraanin ohjeita noudatetaan, niin päästään uutisiin. Ja silti löytyy paljon "viisaita", jotka pitävät islamia rauhan uskontona.) 
*Vapun kuvitteellinen kirjoitus  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/vapun-kuvitteellinen-kirjoitus.html (Myös tämä liittyy islamiin.)

 

*Mummoni kaunis kuolema  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/mummoni-kaunis-kuolema.html  (Monenlaista olen saanut kokea vuosien aikana. Tämä oli aamu, joka jäi erityisen hyvin mieleeni ollessani 15 vuoden ikäinen syyskuussa 1972.)

*Rantasalmi oli 1700-luvun lopussa Suomen tärkeimpiä paikkakuntia  https://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/rantasalmi-oli-1700-luvun-lopussa.html
(1700-luvun lopussa Suomessa oli kolme merkittävää paikkakuntaa: Suomenlinna, Turku ja Rantasalmi

*Kehnäsienten kerääminen ja valmistus http://jouninkootut.blogspot.com/2018/09/kehnasienten-keraaminen-ja-valmistus.html  (Kun lukee tämän jutun, niin tietää tästä huonosti tunnetusta varsin yleisestä sienestä enemmän.)

*Shamanismi-kurssi ja voimaeläimet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/shamanismi-kurssi-ja-voimaelaimet.html   (Mitä on shamanismi? Kirjoitus valottaa asiaa.)

 
Lisäksi erilliset kotisivuni jounin kootut löytyvät täältä  http://www.jouninkootut.info/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti