keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Maa on sinisen Jääkupolin alla

 

Avaussanat: Kun katsot valoisaan aikaan pilvettömälle taivaalle, niin näet todellisuudessa sinisen Jääkupolin. Tämän ja paljon muuta tähän liittyvää löydät tästä kirjoituksesta. Edellinen blogini toukokuussa ”Lennetään pallolla” oli vasta alkuverryttelyä siihen, mitä nyt pääset lukemaan.

On aika palauttaa esille tietoisuus siitä, millaisessa Maassa me kaikki ihmiset elämme. Emme asu maapallolla vaan litteän, tasaisen maanpiirin sisällä, jonka ympärillä on noin 80 000 km pitkä Jäämuuri. Elämme sinisen Jääkupolin alla, joka nousee kaikkialta Jäämuurin reunoilta ylös korkeuksiin muodostaen kuin pingoitetun teltan päällemme. Alla olevalla videolla naputellaan mystistä sinistä kiveä. Siitä myöhemmin lisää. Se on tätä päällämme olevaa Jääkupolia, jota sanomme taivaaksi. 



Tämä kirjoitukseni voidaan tiivistää alla olevaan näkymään



Nämä suoraan asiaan menevät sanat ja videot voivat olla hätkähdyttäviä. Siksi on syytä laittaa lisää havainnollisia kuvia selkeyttämään asiaa, ripottelen niitä kirjoituksen väliin. Alla on litteän eli tasaisen maan kartta, jonka pohjalta NASA on rakentanut maapallokartan. Valkoinen ympyrä kuvaa Jäämuuria. Maan keskus on pohjoisnapa. Me suomalaiset asumme lähellä maan keskustaa.



Litteän maan karttaa, joka on valmistunut 1890-luvulla, voi katsoa myös alla olevan videon kautta. Tämäkään kartta ei ole kaikilta osin aivan tarkka samoin kuin ei ole maapallokarttakaan. Tämä kartta on ollut vielä yleisessä käytössä 1950-luvulla. Lentäjät käyttävät vain tätä litteän maan karttaa ja siitä saadaan selville matkojen pituus kohteiden välillä



Meitä on johdettu kauan harhaan. Meille on kerrottu evoluutiosta yli sata vuotta, sen jälkeen alkuräjähdyksestä ja maapallosta. Näiden ja monien muiden sanojen päälle on syytä vetää isot ruksit sen jälkeen, jos olemme valmiita kohtaamaan todellisuuden. Sanat, kuvat ja videot todistavat siitä. On välttämätöntä, että palautamme elämäämme ja opetuksiin Jumalan ja Raamatun arvovallan. Alla havainnollinen pelkistetty kuva Jääkupolista ja sen alla olevasta tasaisesta Maasta. Yksityiskohdat tulevat jäljempänä. 



Etelämannerta ei ole olemassa, kuten meille on uskoteltu. Kuten jo edellä tuli esille, Maata ja merta ympäröi korkea Jäämuuri. Sen koko pituus 80 000 km on kauttaaltaan tarkasti sota-aluksin vartioitua suljettua aluetta ja sen reuna on noin 50 metriä meren pintaa ylempänä. Vuoden keskimääräinen lämpötila on – 50 astetta. Kauemmaksi mennessä Jäämuuri nousee yli kahden kilometrin korkeuteen ennen kuin tulee vastaan Jääkupoli eli tämä mystistä sinistä jäätä sisältävä taivaankannen alaosa. Alla on kuva tästä Jäämuurista ja sen mitoista.


Alla oleva kuva on ylös nousevasta taivaankannesta, joka on 100 % kivettynyttä happea. Taivaankannen paksuutta ei tiedetä. Sen toisella puolellla on vettä. Jäämuurista ja sinisestä taivaankannesta tarkemmin lisää myöhemmin mm. videon kautta.


Jäämuuri ei ole ollut ihmisille aina tuntematon asia kuten se on nykyisin salailun ja valheen aikakautena. Jo 250 vuotta sitten kuuluisa tutkimusmatkailija ja kartoittaja kapteeni James Cook kiersi maata purjeveneellään pitkin Jäämuuria yrittäessään etsiä uutta mannerta kuitenkaan sitä löytämättä. Hän ei epäonnistunut, koska sellaista ei ole olemassa. Matkoista tuli vähän pitempiä kuin 80 000 km, koska hän harhautui matkansa aikana.


Maa on litteä eli tasainen ilman kaarevuutta toisin kuin pallo. Maan tasaisuuden todistamisesta löytyy esimerkkejä vaikka kuinka paljon NASAa lukuun ottamatta. Jopa YK:n logo ja muut sen alaiset järjestöt logoissaan kertovat, että maa on litteä eikä pallo. Sen todistaa alla oleva kuva. Kuvan Flat Earth kartasta voi nähdä myös maan aikavyöhykkeet Pohjoisnavalta lähtevine viivoineen. Toinen kuva on Maailman ilmatieteen järjestön (World Meteorological Organation) logosta. Kun katselemme säätiedotuksia televisiosta, niin siellä näkyy pyöreä maapallo, mutta logo on kuitenkin  oikea.





Aavalla järvellä tai merellä tasaisen perspektiivin havaitsee jokainen pelkin omin silmin. Kaareettomuus on todistettu noin kymmenen eri mittalaitteen avulla kaikkialla. Ei ole olemassa kaarevuutta kuten NASA maapallollaan väittää vaan tasainen maa. Annettu maapallon ympärysmitta on 40 500 km, jolloin sen halkaisija on 12 700 km.  Sen mukaan toiselle puolelle maapalloa on matkaa n. 20 000 km ja syvyysero on mainittu halkaisijan luku. Mitä enemmän ajattelemme elämää pallomaisesti numeroiden avulla, sitä hullummalta se tuntuu. Jokaisen pitäisi ymmärtää, että tämä ei ole mitenkään mahdollista. Alla oleva kameralla otettu lyhyt videokuva poistaa epäilyt kaarevuudesta. Silloin ei ole myöskään olemassa maapalloa.



Tiedotusvälineissä mainitaan joskus faktantarkastajista. Nämä kasvottomat laitokset varmistavat sen, onko asiat kerrottu oikein. Uskokoon kukin niihin miten haluaa. Mutta nyt laitan esille erilaisen faktantarkastajan, joten jatketaan tätä aihetta sen mukaan. Tähän faktantarkastajaan minulla on syvä luottamus.



Tutun uskontunnustuksen alkusanat ovat: ”Minä uskon Jumalaan, Isään Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan.”  Nämä sanat ovat samalla testi kaikille kristityille. Tämän kirjoituksen tietojen perusteella ne ovat vielä suurempi testi. Ovatko ne vain ulkoa opeteltuja sanoja vai yhtyykö niihin myös sanojan lausujan sydän? Iso, merkittävä kysymys jokaiselle! Uskommeko Jumalan ilmoittamaan luomiskertomukseen kirjaimellisesti vai ihan jotain muuta? Sanat liittyvät myös tähän Jääkupoliin ja Jäämuuriin. Jatketaan tästä ja katsotaan, mitä kerrotaan heti Raamatun alkusanoissa luomiskertomuksen yhteydessä.

 

Ensimmäinen päivä (1.Mooses 1:1-5)

1:1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
1:2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.

(1:2 And the earth was without form and void; and darkness was upon the face of the deep. And the Spirit of God moved upon the face of the waters. -KJV)

1:3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus." Ja valkeus tuli.
1:4 Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä.
1:5 Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.


Toinen päivä (1.Mooses 1:6-8)

1:6 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä."
1:7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
1:8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.

Tässä tulee esille sana taivaanvahvuus, jota kutsutaan taivaaksi. Se on tätä esillä ollutta sinistä jäätä, joka muodostaa ylhäällä olevan Jääkupolin. Juuri siksi taivas näyttää siniseltä. Jääkupolin päällä on vettä. Ja veden vaikutuksesta kupoli on kauniin vaalean sinistä? Tätä havainnollistaa seuraava kuva, jota katsomme seuraavaksi ja johon on kirjoitettu paljon muuta tietoa.



Palaan tämän kuvan yksityiskohtiin myöhemmin vielä tarkemmin. Lyhyesti mainittuna kuvasta ja sanoista ilmenee mm. se, että taivaankannessa on tulvaportit (Floodgates, jotka avautuivat Nooan aikaan), maan perustukset eli pilarit (engl. Columns of Earth) riippuvat maan alla olevan meren päällä, Tuonela (Sheol) on maan sisällä, Maa on piiri/ympyrä, jonka Jumala piirsi harpilla (compass eli harppi, sillä tehdään ympyrä!) syvyyden pinnalle (Jesaja 40:22 ja Snl. 8:27), vedellä on rajat (Job 26:10 ja Snl.8:29), maa on liikkumaton (Ps.93:1, NASAn mukaan maa pyörii ja liikkuu tuhansia kilometrejä tunnissa! Tuntuuko siltä?), maan päällä on kupoli (1.Moos.1:6-8), jonka alla ovat aurinko, kuu ja tähdet (1.Moos.1:14-18), jotka liikkuvat (Eenok 75:3-4). Ylhäällä ja alhaalla on vettä (1.Moos.1:6-8)

Englannin sana Firmament tarkoittaa taivaanvahvuutta eli taivasta. Vastaava hebreankielinen sana tarkoittaa ainetta, joka on kiinteää. Se on totta, sillä jää on kiinteää! Sen yläpuolella on vettä, joka kiertää maan perustusten alapuolelle. Maan merissä on vain pieni määrä vettä verrattuna siihen, mitä on maan perustusten alla olevassa meressä ja sinisen kupolin yläpuolella. Alla selityskuva siitä, että taivaanvahvuus on kiinteää ainetta. Teksti suomeksi: Taivaan holvi, ymmärretään kupoliksi, joka on kiinteää ainetta (1.Moos.1:6). Tämä hebrean sana tarkoittaa myös muissa kirjoituksissa aina kiinteää ainetta.



Kolmas päivä (1.Mooses 1:9-13)

1:9 Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin." Ja tapahtui niin.
1:10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.
1:11 Ja Jumala sanoi: "Kasvakoon maa vihantaa, ruohoja, jotka tekevät siementä, ja hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa niiden siemen on." Ja tapahtui niin:
1:12 maa tuotti vihantaa, ruohoja, jotka tekivät siementä lajiensa mukaan, ja puita, jotka lajiensa mukaan kantoivat hedelmää, jossa niiden siemen oli. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.
1:13 Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä.


Merien vesi on ”aidattu” jäällä. Edellä oli jo kuva maan piiriä kiertävästä Jäämuurista. Raamatussa on paljon kohtia, joista voidaan lukea vesien salpaaminen. Muutama esimerkki niistä:

8 Ja kuka sulki ovilla meren, kun se puhkesi ja kohdusta lähti,
9 kun minä panin sille pilven vaatteeksi ja synkeyden kapaloksi,
10 kun minä rakensin sille rajani, asetin sille teljet ja ovet
11 ja sanoin: 'Tähän asti saat tulla, mutta edemmäksi et; tässä täytyy sinun ylväiden aaltojesi asettua'? (Job 38:8-11)

9 Sinä panit rajan, jonka yli vedet eivät käy eivätkä palaja peittämään maata. (Ps.104:9)




Maan perustukset ovat vesien päällä, ne ovat vesivarastoja, joita ihminen ei voi koskaan mitata. Tästä on vasta viime vuosina löytynyt uutta tieteellistä tietoa. Vesivarastoja on löytynyt 1000 kilometrin syvyydestä, sata kertaa syvempää kuin nykyisten merien syvimmät paikat: MASSIVE Ocean of Water Found 620 Miles Below Earth's Surface

https://www.youtube.com/watch?v=4Dpfy3lFC9c

7 Hän kokoaa meren vedet niinkuin roukkioksi, panee syvyydet säiliöihin. (Ps.33:7)

16 Oletko astunut alas meren lähdesuonille asti ja kulkenut syvyyden kuilut?
17 Ovatko kuoleman portit sinulle paljastuneet, oletko nähnyt pimeyden portit?
18 Käsitätkö, kuinka avara maa on? Ilmoita se, jos kaiken tämän tiedät. (Job 38:16-19)



Yllä oleva kuva on vastaava kuin aiemmin esillä ollut kuva. Ainoa lisäys on ylhäällä veden ja Jääkupolin yläpuolella oleva taivaan portti, jossa on taivaiden taivas, jossa ovat Jumala ja enkelimaailma.

Seuraavat Jobin kirjoitukset ovat mielenkiintoisia, jos ymmärtää, mitä ne tarkoittavat. On olemassa kahdenlaista jäätä: Jumalan henkäisemää Jääkupolin muodostamaa mystistä sinistä jäätä, joka on 100 % happea ja on veden jäätymistä. Job tiesi nämä asiat. Jääkupolin jäätä voi lohkoa siellä Jäämuurin reunalla, josta Jääkupoli nousee ylös, mutta se haihtuu 15 minuutissa eikä siitä jää kuitenkaan yhtään kosteutta käsineisiin. Tästä lisää myöhemmin.

10 Jumalan henkäyksestä syntyy jää, ja aavat vedet ahdistuvat. (Job 37:10)

29 Kenen kohdusta on jää tullut, ja kuka on synnyttänyt taivaan härmän? 
30 Vesi tiivistyy kuin kiveksi, ja syvyyden pinta sulkeutuu kiinni. (Job 38:29-30)




Job kuvaa Maata ja sitä ympäröivää Jäämuuria saven ja sinetin avulla.

14 Silloin se muuttuu niinkuin savi sinetin alla, ja kaikki tulee kuin vaatetettuna esille (Job 38:14)



Neljäs päivä (1.Mooses 1:14-19)

1:14 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,
1:15 ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle." Ja tapahtui niin:
1:16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.
1:17 Ja Jumala pani ne taivaanvahvuuteen, paistamaan maan päälle
1:18 ja hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeästä. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.

1:19 Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä.


Luomiskertomuksen mukaan neljäntenä päivänä oli valojen luominen. Aikaa olisi ollut muuten mahdoton mitata, mutta suurten valojen auringon ja kuun luominen täytti tämän asian. Ne luotiin kaksi päivää ennen ihmisen luomista. Näin voitiin laskea päivät, kuukaudet ja vuodet. Ne erottivat päivän yöstä. Tähdet antavat loistoa taivaan eli Jääkupolin alle. Samalla niitä voidaan käyttää paikannuksessa.

”Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja”.



Auringolla ja Kuulla on oma valonsa. Tämä on jyrkässä ristiriidassa saamamme opetuksen mukaan, jonka mukaan kuu heijastaa auringon valoa. Aurinko ja Kuu ovat yhtä kaukana maan pinnasta ja ne ovat samankokoisia. Sinisen Jääkupolin alla olevat aurinko ja kuu ovat vajaan 50 km korkeudella maasta (?). Korkeus voidaan laskea maahan tulevien auringonsäteiden perusteella. 

Meille on opetettu, että aurinko on 150 000 000 km:n eli 150 miljoonan km:n päässä. Kuun kerrotaan olevan lähes 400 000 km:n etäisyydellä maasta. Auringon läpimitaksi kerrotaan 1 392 700 km eli lähes 1,4 miljoonaa km ja kuun läpimitaksi lähes 3 500 km. Onko luvuissa eroa?!

Kuvan teksti: Auringonvalon terävät kulmat paljastavat todellisen etäisyyden. Katoava kohta ei koskaan valehtele. Samalla tavalla nämä valonsäteet paljastavat etäisyyden kadulta katuvaloon. Aurinko ei ole 150 milj. km:n päässä. Maa on litteä.




Jääkupolin eli taivaan korkeus on korkeimmillaan maan keskuksen eli pohjoisnavan kohdalla. Se on siinä kohtaa 117 kilometriä (385 000 ft.) Eteläisellä 80° leveyspiirillä Jäämuurin alueella Jääkupolin korkeus on vain 4 km. Tästäkin myöhemmin video. Ja kuten tiedetään, matkustajakoneet lentävät kaukolennoilla 10 km:n korkeudessa.

"Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää taivaan niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi." (Jesaja 40:22)

"Näin sanoo Herra: Taivas on minun valtaistuimeni, ja maa on minun jalkojeni astinlauta. Mikä olisi huone, jonka te minulle rakentaisitte, mikä paikka olisi minun leposijani?" (Jesaja 66:1)




Aurinko ja kuu kiertävät rataansa

Aurinko liikkuu, ei Maa. Raamatussa on esimerkkejä auringon noususta tai laskusta noin 50 eri kohdassa. Maa pysyy liikkumattomana paikallaan; niistä löytyy samoin kirjoituksia.  Erityisen hieno kuvaus löytyy Psalmista 19, jossa on sanoja kuten taivaanvahvuus, maanpiirin ääri ja auringon rata. Näiden sanojen jälkeen on kuva auringon radasta.

2 Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja. 
3 Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle.
4 Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi.
5 Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan.
6 Se on niinkuin ylkä, joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan.
7 Se nousee taivasten ääristä ja kiertää niiden toisiin ääriin, eikä mikään voi lymytä sen helteeltä. (Psalmi 19:2-7)




Aurinko on kirjaimellisesti ratajuoksija kuten psalmi kertoo! Suurenmoista! Kuvan teksti: ”48 kuvaa auringosta vuoden aikana, kerran viikkoon samassa paikkaa ja samaan aikaan. Korkein piste on kesäpäivänseisauksen ja alin piste talvipäivänseisauksen aikaan. Tuloksena on äärettömyyden symboli. Eikö olekin kaunis!” Käyrästä käytetään nimeä Analemma, se on kahdeksikko. Luku 8 on ikuisuuden luku!

Auringon rata muuttuu jatkuvasti kuten yllä olevista kuvista on nähtävillä. Kaikki alkaa uudelleen vuoden jälkeen. Näin syntyy vuodenaikojen vaihtelu. Auringon kiertoradasta eli "polusta" litteän Maan päällä löytyy hyvä kaaviokuva.



Jos maa on litteä, niin miksi emme näe auringonvaloa 24 tuntia päivässä? Tätä voi joku ajatella. Aurinko on kuitenkin sen verran alhaalla, niin että sen valo ei kata samanaikaisesti läheskään koko maata vuorokauden aikana lukuun ottamatta kesäaikaa aivan maan keskuksen pohjoisnavan läheisyydessä. Silloin auringon kiertorata on pohjoisnavan läheisyydessä. Tämä on tuttu asia napapiirin pohjoispuolella asuville ihmisille. Kesällä tällä alueella aurinko ja kuu voidaan nähdä yhtä aikaa pitkiä aikoja molempien loistaessa omaa valoaan. (Katso kirjoituksen lopun lisäys!) Maan reunalla Jäämuurin alueella tallaista ilmiötä ei ole johtuen juuri tästä auringon kiertoradasta. Alla olevan kuvan kautta on helppo ymmärtää valon rajallinen kattavuus.



Sitten erinomainen youtube-video siitä, kuinka aurinko liikkuu tasaisen  Maan päällä. Noin 7 minuutin kohdalla on kuvaa auringosta Alaskasta, joka maantieteellisesti vastaa Pohjois-Suomea, jossa aurinko ei laske keskikesällä. Pelkästään kuvaa katsomalla on helppo ymmärtää, mistä on kyse. How the Sun Works on the Flat Earth – Death of NASA https://www.youtube.com/watch?v=NruZ5vzRhQ4  (videon kommenteista mielenkiintoinen havainto: Päällimmäisinä on näkyvillä 5 vuotta vanhoja kielteisiä mielipiteitä. Selaamalla niitä eteenpäin esillä onkin videon myönteisiä kirjoituksia. Youtube yrittää vaikuttaa meidän ajatusmaailmaan monin eri tavoin!)

Kuu

Seuraavaksi lyhyt katsaus Kuuhun. Ilman kuuta meillä ei olisi vuosiakaan, sillä kuun kautta voimme laskea kuukaudet. Aiemmin tuli jo esille, että Kuu on omalla kiertoradallaan ja se on samalla korkeudella kuin Aurinko. Alla on kuva kuun muodostamasta kiertoradasta 28 päivän aikana, jolloin se on näkyvissä yhtä päivää lukuun ottamatta.



Tämäkin alla oleva kuva kertoo paljon Kuusta ja sen valosta. Kuun pimeä osa ei ole mikään pallosta tuleva varjo. Ja huomaahan sen muutenkin. 



Kuulla on oma valonsa, jonka se ottaa auringosta ja säätelee sitä itse kuukauden aikana. Eenokin kirjassa, jonka juutalaiset poistivat Raamatun kirjojen joukosta (löytyi Etiopiasta) kerrotaan kuun epäsäännöllisestä kierrosta tarkkaan. Luvuissa 73-75 mainitaan mm. että sen nouseminen ja laskeminen muuttuvat joka kuussa, sen monimutkaisesta kierrosta suhteessa aurinkoon ja miten se pimeyden jälkeen on täydessä valossaan 14 vrk kuluttua. Aurinko ja Kuu eivät tietenkään kirjaimellisesti nouse tai laske, vaan ne pysyvät koko ajan omalla radallaan kiinni taivaankannessa. Maan magneettikenttä tuottaa harmonisen taajuuden. Tämä taajuus resonoi kupolia pitkin, ja kutsumme sitä Schumann-resonanssiksi. Aurinko, kuu ja planeetat ovat kiinni maan magneettikentässä. Tämä kenttä pyörii ja värähtelee koko vuoden ajan, näin saadaan vuodenajat. (Laskemisesta löytyy hyvä kuva katulamppujen kautta, ne eivät laske vaan ovat samalla tasolla vaikka näyttävät laskevan.)



Sateenkaari

Oletko koskaan miettinyt, miksi sateenkaari on kupolin muotoinen? Vastaus löytyy alla olevasta kuvasta. Maan päällä on Jääkupoli. Sateenkaaren syntymiseen tarvitaan sadetta, auringonvaloa ja ylhäällä oleva kupoli. 


Joskus sateenkaaria voi olla kaksi päällekkäin. Värit ovat peilikuvia eli ne ovat eri järjestyksessä. Tämäkin johtuu Jääkupolista. Kuva on otettu Pieliseltä.

Tähdet 

Seuraavaksi katsotaan tähtiä. Tähdet eivät ole kaukana ulkoavaruudessa miljoonien valovuosien päässä, kuten meille kerrotaan, vaan ne liikkuvat heti kupolin alapuolella omaa rataansa. 

Komeetoiksi sanotut ovat heijastuksia kupolin pinnalta. Kuvassa Halleyn "komeetta" vuodelta 1986. Valo loistaa Jääkupolin yläpuolella oleviin vesiin



Ja planeetat, niitä ei ole olemassa, vaan ne ovat kupolin alapuolella olevia tähtiä, tosin paljon erilaisia kuin mitä NASA meille kertoo. Ne eivät ole kiinteitä vaan plasmaa, joiden muoto vaihtelee ja joiden läpi voidaan jopa nähdä. Alla on meille syötetty valheellinen planeettamaailma kiertoratoineen ja sen alla on video, jossa näkyvät ensin oikeat tähdet ja sitten niiden jälkeen NASAn CGI tietokonetekniikalla tehdyt kuvat ns. ”planeetoista”. Videolla näkyvät Saturnus, Mars, Neptunus, Venus ja Uranus. Neljä ensimmäistä ovat roomalaisten epäjumalia, viimeinen kreikkalaisten epäjumala. Tälläkin tavoin meidän ajatusmaailmaamme muokataan!




Löytyy myös kameralla kuvattua  kuvaa oikeista tähdistä verraten niitä NASAn luomuksiin. Videon pituus 4 minuuttia:  Nikon P900 Stars – Real Stars and Planets vs NASA images.  https://www.youtube.com/watch?v=nr6g7Pe92C4


Pohjantähti on yksi tähtitaivaan kirkkaimmista tähdistä. Tähdet ovat kiinnittyneet täsmälleen samoihin taivaankannen tähtikuvioihin tuhansien vuosien ajan ja pyörivät Pohjantähden eli Polariksen ympäri taivaallisen kupolin alla. Pohjantähti on ollut suunnistuksen kannalta tärkein tähti, koska se löytyy aina Pohjoisnavan eli Maan keskuksen kohdalla. Jos Maa liikkuisi ja pyörisi, niin silloin se ei löytyisi aina samasta paikasta. Tähtitieteilijät eivät edes yritä selittää tätä tosiasiaa!



Yksi selitys kraatereiden muodostumiseen on se, että ne ovat taivaalta pudonneita meteoriitteja. Taivaalta ei niitä kuitenkaan tipahtele, koska Jääkupolin ulkopuolelta ei tule mitään maahan. Tulivuorten purkaukset synnyttävät niitä, mutta ei pidä myöskään unohtaa Nooan aikaisia tapahtumia, jolloin maan syvyydet aukenivat vesimassoille samaan aikaan kuin kupolin yläpuolella olevat portit. Maan päältä löytyy yhä mystillisiä aukkoja, viimeisimpänä Meksikossa avautunut reikä maan syvyyksiin kesäkuussa 2021: Valtava vajoama ilmestyi pellolle Meksikossa… https://yle.fi/uutiset/3-11963069   Alla oleva kuva on toisesta pyöreästä vajoamasta



Revontulet

Revontulet (aurora borealis) on Jumalan kirkkaus, joka ympäröi hänen valtaistuintaan

3 Ja istuja oli näöltänsä jaspis- ja sardionkiven kaltainen; ja valtaistuimen ympärillä oli taivaankaari, näöltänsä smaragdin kaltainen. (Ilm.4:3)

2 Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja. (Ps.19:2)



Vauhtia riittää?

Kun ihminen on ”maapallolla” seisomassa paikallaan, hän on nopeassa liikkeessä. Ensinnäkin ”maapallo” pyörii oman akselinsa ympäri. Nopeus vaihtelee sijainnin mukaan. Suurimmillaan 1700 km/h se on päiväntasaajan kohdalla (tarkoittaa 28 kilometriä minuutin aikana tai puoli kilometriä jokainen sekunti!). Napoja päin mentäessä nopeus pienenee vähän. Toisin sanoen pyörimme kaksi kertaa kovempaa vauhtia kuin mitä matkustajakoneet lentävät. Lisäksi meillä ei ole koneen kuoren antamaa suojaa.

Toiseksi Maa kiertää jatkuvasti Aurinkoa 107 000 km/h eli 1800 km minuutissa tai 30 kilometriä sekunnissa! Jokainen meistä siis kiitää eteenpäin 130 kertaa kovempaa vauhtia kuin matkustajakoneet lentävät ja lisäksi pyöriminen. Eihän näissä luvuissa ole mitään järkeä!

Kun matkustajakoneet nousevat ylös 10 kilometrin korkeuteen ja lentävät esim. 7 tunnin ajan 5 000 km päähän, niin miten ne löytävät oikean laskeutumispaikan. Sinä aikana ”maapallo” on kiitänyt ”radallaan” yli puolen miljoonan kilometrin päähän ja lisäksi pyörinyt 10 tuhatta kilometriä. Näitä järjettömiä lukuja voi jokainen miettiä itsekseen.

Selitetään, että maan vetovoima pitää kaiken kasassa niin, että emme pysty aistimaan minkäänlaista liikettä missään. Kuitenkin todellisuudessa pystymme helposti aistimaan pienen tuulenvireen ihollamme. Teorian mukaan gravitaatio eli maan vetovoima pitää valtamerenaallot aloillaan, mutta silti pieni perhonen pystyy kohoamaan ylös gravitaation sitä estämättä. Tuntuuko todelliselta? Alla olevan kuvan yläosa on meille opetettua tarinaa, alaosa todellisuutta.



Pyörimiset, kiitämiset ja gravitaatio ovat tietenkin huijausta, jonka olemme uskoneet. Emme pyöri emmekä kiidä minnekään. Ei ole gravitaatiota, vaan tiheämpi aine syrjäyttää aina kevyemmän. Kivi ei pysy ilmassa eikä puupölkky vajoa syvyyksiin ennen kuin puun huokosissa olevat ilmaa sisältävät huokoset täyttyvät vedellä. Sen jälkeen se vajoaa, ei maan vetovoiman takia vaan koska tiheämpi aine syrjäyttää kevyemmän. Heliumpallo nousee ylös, koska ilman koostumus on raskaampaa kuin heliumin. Gravitaatio on ollut aina pelkkä teoria, mutta se jouduttu kertomaan totuutena, jotta on voitu selittää maapallon olemassaolo.

Kompassi

Kaikkialla Maassa kaikissa maanosissa kompassi osoittaa aina kohti magneettista Pohjoisnapaa. Etelänapaa ei ole olemassa eikä siten magneettista etelänapaa.


Maailman laajenemista ei ole

Tähän kohtaan on selkeää ilmoittaa, että maailman laajenemista ei ole olemassa kuten väitetään. Kerrotaan galakseista ja miljardeista valovuosista. Toisen Mooseksen kirjan alussa kerrotaan selvästi, että luomistyö oli päättynyt. Kenellä on rohkeutta muuttaa tai lisätä alla olevia sanoja? Onko ihmisestä Luojaksi?

1 Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa.
2 Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä, jonka hän oli tehnyt. 
3 Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt. (1.Moos.2:1-3)

Kolme taivasta

Raamatussa kerrotaan kolmesta eri taivaasta. Maa ja taivaat liittyvät kiinteästi yhteen. Kolme taivasta ei välttämättä ole helppo asia selittää. Mutta seuraava kuva tuo avun tähän asiaan. Ensimmäinen taivas on maan ilmakehä. Toinen taivas koostuu auringosta, kuusta ja tähdistä, joiden lukumäärää ei kukaan pysty laskemaan. Kolmas taivas on taivaiden taivas, joka on Jumalan ja enkeleiden asuinpaikka. Ihmisellä ei ole oikeutta lisätä näihin mitään lisää.

12 Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanut maanpiirin viisaudellansa ja levittänyt taivaat taidollansa. (Jer.10:12)



Takaisin siniseen Jääkupoliin

Kiinteästä lujasta kaarevasta Jääkupolista kaksi lisämainintaa Raamatusta:

18 Kaarrutatko sinä hänen kanssansa taivaan, joka on vahva kuin valettu kuvastin? (Job 37:18)

Toinen on Hesekielin profetiasta:

21 Kun olennot kulkivat, kulkivat nämäkin; kun ne seisoivat, seisoivat nämäkin; kun ne kohosivat ylös maasta, kohosivat pyörät samalla kuin nekin, sillä olentojen henki oli pyörissä. 
22 Ja olentojen päitten ylle hahmottui taivaanvahvuus, niinkuin peljättävä kristalli, kaartuen ylös niiden päitten ylitse.
23 Ja taivaanvahvuuden alla oli niillä siivet suorina, toisen siipi toisen siipeä kohti… (Hes.1:21)

Vanhin mustavalkea kuva Jäämuurin takaa nousevasta Jääkupolista on vuodelta 1920.




Jääkupoli yritettiin räjäyttää

Tämä Jääkupoli eli taivas yritettiin räjäyttää rikki vuoden 1962 ydinkokeissa. Mihin älyttömyyksiin ihminen pystyykään! Ne suoritettiin eteläisellä Tyynellä merellä. USA:n operaation nimi oli Fishbowl, johon sisältyi 11 laukaisua. Taivas kesti senkin hyökkäyksen. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Fishbowl  





Jääkupoli on Eteläisellä 80° leveyspiirillä 13 000 ft. eli 4,0 km korkealla. Tästä löytyy video, jossa näytetään Amerikan tietosanakirjaa Encyclopedia Americanaa vuodelta 1958. Samalla näkyy myös Jääkupolin Pohjoisnavan kohdalla oleva korkeus 385 000 ft. eli 117 kilometriä.




Tämän alhaisen korkeuden takia jokainen ymmärtää, että lentäminen isoilla matkustajakoneella alueella on mahdotonta. Niinpä lentoreitit tällä eteläisellä laajalla alueella poikkeavat muun maailman lentoreiteistä. Alla oleva kuva kertoo kaiken. Etelämannerta ei ole edes olemassa, lisäksi Jääkupolin korkeus rajoittaa normaalia totuttua lentämistä. Kirjoitin näistä lentoreiteistä edellisessä blogissani ”lennetään pallolla.” Lentoreitit eivät mene pallon mukaan vaan tasaisen maan, Flat Earth, mukaan.




Antarktinen alue on pituudeltaan 80 000 km. Se on vartioitua aluetta, niinpä kaikki lentotoiminta ja vesillä liikkuminen on luvanvaraista. Täytyyhän siihen olla jokin merkittävä syy. Miksi pitää vartioida jäätä?

Antarktisen sopimus solmittiin 60 vuotta sitten. Sotilaallista toimintaa ei saa olla, vain tieteelliset ja rauhanomaiset tarkoitusperät ovat sallittuja. Sopimus solmittiin v. 1961 ja sen allekirjoitti 12 maata. Myöhemmin sopimukseen on liittynyt lisää maita, niitä on nyt 50, joukossa myös Suomi. Antarktisen sanotaan olevan manner, jota se ei kuitenkaan ole. Todellisista tärkeistä tutkimustuloksista ei kuitenkaan kerrota koskaan mitään.



Ainakin USA:lla, Venäjällä ja Japanilla on Antarktisella omat ympärivuotiset tutkimusasemansa. Seuraavaksi on esillä videokuvaa USA:n McMurdon tutkimusasemalta. Videolla päästään näkemään tätä sinistä Jääkupolia ja siellä suoritettuja tutkimuksia kuten tutkimuspallon nostaminen aina Jääkupoliin saakka. Ainutlaatuista kuvaa, joka on nyt laitettu yleiseen katseluun. Otteita myös venäläisten tutkimusasiakirjoista englanniksi käännettynä. Video 13 minuuttia on englanniksi. WHAT HAPPENED WHEN THEY DRILLED INTO AN ICE WALL NEAR THE FIRMAMENT IN THE 60s

https://www.youtube.com/watch?v=N57stac7d9I


Näin meitä on huijattu

Seuraavaksi muutamia esimerkkejä sitä, miten meitä on huijattu: Kuussa käynti, avaruusraketitavaruusasemat ja satelliitit.

Kukaan ei ole käynyt avaruudessa. Aloitetaan vaikka siitä. Pieni video ”kuumatkasta” ja tavasta, jolla se tehtiin. Presidentti Nixonin soitto vuonna 1969 lankapuhelimella Kuuhun herättää tänä päivänä hymyn naamalle!

 


Seuraavaksi kahden venäläisen kosmonautin ja amerikkalaisen astronautin tunnustukset heidän tekemistään ”avaruusmatkoistaan”. THE THREE ASTRONAUTS https://www.youtube.com/watch?v=cTUIRs10Ee4  Ensin venäläinen kosmonautti kertoo, että Maa on litteä. Toinen kosmonautti kertoo, että avaruudessa ei ole käyty ja kuka niin sanoo, niin hän ei puhu totta. Amerikkalainen ”kuussa" kävijä astronautti Aldrin kertoo, että kukaan ei ole käynyt Kuussa.

Avaruusasemia ei ole olemassa. Avaruusmatkat kuvataan CGN kuvaustekniikalla. Avaruusasemat voivat sijaita myös isoissa niitä varten rakennetuissa suurissa vesialtaissa kuten alla olevan kuvan kautta ilmenee. ”Avaruuskävelijän ensimmäinen ohje: Älä pissaa altaaseen.”



Joskus valheet paljastuvat kuin itsestään. Alla oleva video on suorasta uutislähetyksestä  "avaruusasemalta". Yllättävä paljastuminen ei varmaan herättänyt ihastusta NASA:n johtajien keskuudessa. Kaikkien katsojien edessä tosiasiat tulivat yhdessä hetkessä ilmi.


Avaruusraketit laukaistaan Floridasta. Ne eivät nouse suoraan ylös vaan suuntaavat merelle päin kohti Bermudan kolmiota, jonne ne putoavat. Sieltä niitä noukitaan talteen, jos eivät hajoa kokonaan iskeytyessään mereen. Rakettien lentoreitti on aina sama.



Satelliitit ovat myytti, koska ne eivät ole sellaisia, mitä meille kerrotaan. Niitä ei pidä sekoittaa heliumia sisältäviin ilmapalloihin. 99 % kansainvälisestä tiedosta välitetään merikaapeleiden kautta, muita välineitä ovat korkean ilmanalan ilmapallot. lentokoneet, dronet, korkeat tornit, antennit ja paraboliset heijastimet. 



NASA on ylivoimaisesti suurin heliumin käyttäjä. Tätä kaasua tarvitaan paljon, kun  ilmapallo satelliitit nostetaan ylös taivaalle. Näitä kaasupalloja kutsutaan nimellä "satelloons". Maksimissaan ne ovat nouseet 37 kilometrin korkeuteen. Jos meille kerrottuja satelliitteja olisi, niin heliumiakaan ei tarvittaisi tähän tarkoitukseen. 



Meille on kerrottu, että Hubble – avaruusteleskooppi on maapallon kiertoradalla sijaitseva avaruustutkimusasema. Sen pääteleskoopin peili on halkaisijaltaan 2,4 metriä. Se laukaistiin kiertoradalle 31 vuotta sitten ja kiertää maapallon 95 minuutissa! Teleskooppi on saanut nimensä 1890-luvulla syntyneestä vaikutusvaltaisesta vapaamuurari Edwin Hubblesta. Hän havaitsi ensimmäisenä, että maailmankaikkeus laajenee. Galaksien loittonemisnopeuden ja etäisyyden välisen suhteen kaava tunnetaan Hubblen lakina! Alla on kuva siitä, mikä on todellisuus. Mittalaitteet sijaitsevat NASAn lentokoneessa.



Miksi rakennetaan korkeita mastoja kaikkialle? Tiedonvälitys toimii niiden välityksellä eikä taivaalla olevien satelliittien kautta, kuten meille kerrotaan. Siksi tarvitaan niin paljon korkeita mastoja kaikkialle.



Korkeat kelluvat mastot merellä auttavat laivojen navigoinnissa. Jos satelliitteja olisi, niin niitä ei tarvittaisi. 



Miksi maan oikea tunteminen on niin tärkeää?

Miksi on äärimmäisen tärkeää tietää, että maa ei ole pallo vaan litteä? Miksi maan muoto tarkoituksellisesti valehdellaan? Jos maailman eliitti kertoisi, että maa on litteä, niin mitä kysymyksiä siitä seuraisi?

- Missä on maan reuna?

- Mitä on toisella puolella?

- Onko reunalla jokin este ja millainen se on?

- Miltä se näyttää?

- Mistä se on tehty?

- Saammeko nähdä sen?

- Kuinka vanha se on?

- Kuka sen teki?

Välttyäkseen vastaamasta näihin kysymyksiin ihmiset halutaan pitää pimennossa. Tehtyään maasta pallon he samalla tekivät siitä maan ihmisille vankilan, jossa ei kuitenkaan ole seiniä. Vain Jumalan suurin vihollinen voi toimia näin kierolla ja valheellisella tavalla yrittäessään pitää ihmiset omassa vallassaan.



Kun luit tämän edellä olleen kirjoituksen, niin sinulla on paljon vastauksia näihin kaikkiin edellä olleisiin kysymyksiin. Silloin voit myös hylätä kaikki tarinat alkuräjähdyksestä ja evoluutiosta. Silloin et ole enää apinan tai alkuliman kaukainen sukulainen etkä arvoton sattuma, vaan Jumalalle arvokas, ainutlaatuinen luotu ihminen. Jumala on tehnyt jokaiselle ihmiselle oman suunnitelman, vaikka se ei ehkä ole tullut koskaan mieleesi. Jumala rakastaa sinua, mutta odottaa sinulta myös vastavuoroista rakkautta eikä selän kääntämistä. Rakkauteen ei kuulu koskaan pakottaminen, vaan se on aina vapaaehtoista. Valinta jää ihmiselle.

Pysyvä jälki

Uskon että tämän kirjoituksen tiedot jättävät lukijaan pysyvän jäljen. Kukaan ei voi välttää katseita siniselle taivaalle, taivaalla loistavaan aurinkoon tai kuuhun, taivaalla tuikkiviin tähtiin, sateen yhteydessä nähtävään sateenkaareen tai talvella taivaalla leimuaviin revontuliin. Sinä tiedät nyt paljon enemmän ja sillä on vaikutusta. Jumalan näkyvillä olevat luomistyöt ovat täydellisiä.

Eikä tässä kaikki. Nyt käsität enemmän. Yksi esimerkki avautuvasta salaisuudesta: Kun Jeesus saapuu maan päälle, niin Raamatun kirjoitusten mukaan kaikki näkevät Hänen tulonsa. Hänen kirkkautensa ja taivaan kupolin kautta kaikkialle levittyvä loisto ei jää keneltäkään huomaamatta. Silloin kukaan ei ole pimennossa eikä maan varjossa.


** **

Lisäys: Vuoden pisin päivä Aurinko ja Kuu 21.6.-21 klo 21.20



Tarkennuksia: Kirjoitin, että aurinko ja kuu ovat noin 50 km korkeudessa. Nämä tiedot olivat muistin varassa olleita tietoja. Nyt en pääse niitä enää tarkistamaan, koska googlen kautta tämä sivusto ei enää avaudu. Toisaalla mainittu taivaankannen ylin korkeus on 117 kilometriä.

** **

Lisäys: Seuraavalla videolla kerrotaan todellisista lentoreiteistä havainnollisella tavalla. Lentoreitit itäisestä tai läntisestä Australiasta Chileen, Kiinan Wuhanista Kolumbiaan ja Tokiosta Meksikoon. Jos maa olisi pallo, niin silloin tällaisia lentoreittejä ei olisi olemassa.



Alla kuva kellosta, josta ilmenee selkeät aikavyöhykkeet 


Lisäys 25.4.2023

Sain kuulla, että Sinisen jääkupolin lukijoita on kirjoitukseni esilletuonnin seurauksena paljon. Niinpä teen pienen jatkeen, jos ei muuten, niin kertauksena edellä olevaan.

Miten vuodenajat toimivat tasaisella, liikkumattomalla maalla? 


Tasaisen maan mallissa aurinko ja kuu kiertävät taivaankanteen kiinnittyneenä ja valaisevat valonheittimien tavoin alueet, joiden yli ne kulkevat. Auringon vuotuinen matka alkaa Kauriin kääntöpiiristä talvipäivänseisauksen aikaan, jolloin se tekee nopeimman ja suurimman kierroksensa maan yllä ja sen ympäri.

Seuraavien kolmen kuukauden aikana aurinko lyhentää joka päivä hieman reittiään ja hidastaa nopeuttaan, kunnes kevätpäiväntasaukseen mennessä aurinko on kiertänyt tiensä Kauriin kääntöpiiriltä päiväntasaajalle.

Seuraavien kolmen kuukauden ajan aurinko jatkaa jälleen joka päivä hieman lyhentämällä rataansa hidastaen nopeuttaan kesäpäivänseisaukseen asti, jolloin aurinko tekee pienimmän ja hitaimman kierroksensa Kravun kääntöpiirin ympäri. 

Kun aurinko saavuttaa tämän sisimmän ympyrän, se aloittaa vastakkaisen, laajenevan ja nopeutuvan matkansa takaisin kohti Kauriin kääntöpiiriä. Syyskuun loppupuolella  aurinko on syyspäiväntasauksen aikaan päiväntasaajalla.

Aurinko valaisee pohjoisnapaa yli neljä kuukauden ajan johtuen lyhyestä radan kiertomatkasta. Eteläisen jäämuurin laajalla alueella rata on pitkä ja näin aurinko ei pysty valaisemaan alueita missään lähellekään vuorokauden pituutta.
Jos olisi olemassa maapallo, niin silloin kaikki olisi samanlaista puolen vuoden välein.

 

Tasaisen maan aurinko- ja kuukello Google Playstä

”Flat Earth sun and moon clock” on saatavissa puhelimeen. Sovelluksen saa
Google playstä. Laskutus suoraan operaattorin kautta. Kertamaksu 3,29 euroa. Pääsee heti katsomaan. Siitä näkee koko ajan, missä päin maata aurinko on ylimmillään eli milloin on keskipäivä samoin kuin missä maanpiirin sisällä on valoisaa tai pimeää. Kuun sijainti näkyy. Lyhyemmästä tuntiviisarista erottaa ajan.

Alla kellon kuva, joka on kopioitu puhelimen näytöltä 24.4 klo 22.26. Auringon ja kuun sijainti, valoisa alue helppo huomata. Kuvaa voi klikata jotta näkee tarkemmin.


On näköjään jatkuva kuukausia kestävä valoisa alkanut Pohjoisnavalla. 
Aurinko kulkee aina kravun ja kauriin kääntöpiirin välillä. Välissä on päiväntasaaja, jota ei ole kelloon merkitty. Nyt seuraavan kahden kuukauden ajan aurinko lähenee kravun kääntöpiiriä.

Helppo osoittaa epäilijöille totuus. Sitten voi ottaa kellosta kuvakaappauksia vuoden mittaan ja näyttää, että jäämuurin alueella ei ole missään vaiheessa jatkuvaa valon aikaa kuten meillä kesäaikaan. Ja siellä ei ole myöskään koskaan jatkuvaa pimeää aikaa kuten meillä pohjoisnavan läheisyydessä talvella. Nyt aurinko paistaa siellä yhä kauempaa, joten on koko ajan yhä enemmän pakkasta.

Luomistyön alun kertausta

Taivaankansi eli taivaanvahvuus (hepr. raga, tarkoittaa aina kiinteää ainetta), luotiin toisena päivänä. Näin saatiin erotettua vedet toisistaan. Kupolin päälle jäi vedet, joista osa tuli alas Nooan aikaan. Vedet jäivät myös taivaankannen alapuolelle.

1:6 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä".
1:7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin. 
1:8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä. (1.Moos.1:6-8)

****

Kolmannen päivän aluksi taivaankannen alla olevat vedet koottiin yhteen mereksi, samalla kiinteä maa tuli näkyviin. Nyt oli valmiina kupoli ja sen alla oleva maa mahdollistaen sähkömagneettisen toiminnan kupolin pinnalla.

1:9 Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin". Ja tapahtui niin. 
1:10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. (1.Moos 1:9-10)

****

Neljäntenä päivänä oli mahdollista luoda valot taivaankannelle. Aurinko, kuu ja tähdet sijoitettiin taivaanvahvuuteen. Ne kaikki ovat toisistaan erillisiä valoja, ne pysyvät koko ajan omalla radallaan kiinni taivaankannessa. Maan magneettikenttä tuottaa harmonisen taajuuden. Tämä taajuus resonoi kupolia pitkin, ja kutsumme sitä Schumann-resonanssiksi. Aurinko, kuu ja tähdet ovat kiinni maan magneettikentässä.  

Tämä kenttä pyörii ja värähtelee koko vuoden ajan, näin saadaan vuodenajat, kun aurinko kiertää jatkuvasti muuttuvalla kiertoradallaan palaten jokainen vuosi samaan kohtaan kuin oli edellisenä vuotena.  Aurinko kiertää taivaankannen kerran vuorokaudessa, näin saadaan vuorokauden pituus. Myös kuu kiertää taivaankannen kerran vuorokaudessa, samalla kuu säätelee valonsa määrää kuukauden ajan. Valoton se on yhden kerran kuukaudessa. Näin saadaan kuukausi. Kuun toista puolta ei nähdä, koska se on kiinnittyneenä taivaankanteen. Myös tähdet ovat kiinnittyneet taivaankanteen omille korkeuksilleen ja radoilleen. Ne kaikki kiertävät paitsi ylimpänä pohjoisnavan kohdalla oleva Pohjantähti, joka pysyy aina paikallaan. maapallolla tämä olisi mahdotonta

1:14 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, 
1:15 ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin: 
1:16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet. 
1:17 Ja Jumala pani ne taivaanvahvuuteen, paistamaan maan päälle 
1:18 ja hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeästä. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. 
1:19 Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä. (1.Moos.1:14-19)

Kun lukee ajatuksen kanssa, niin eikö tunnukin erikoiselta, että meidän väitetään kiertävän aurinkoa koko ajan 40 kertaa kovemmalla vauhdilla kuin on kiväärin luodin lähtönopeus (800 metriä sekunnissa), jotta saadaan vuodenkierto. Ja samalla pyörimme yli 300 metriä sekunnissa (äänennopeus ilmassa on 343m/s), jotta saamme vuorokauden pituuden. Kuitenkin maa on vakaa ja liikkumaton.

 

Hyviä havainnollisia videoita

How Everything Works on Flat Earth. Videon pituus tunti. https://www.youtube.com/watch?v=U_bJYXS9p4A

Katso How do Flights Like Sydney-Santiago Work on Flat Earth? Pituus 7 min.

https://youtu.be/kajiKy06bu0


26.4 -23 Pieni lisäys pimennyksistä

Auringon ja kuun pimennykset

Planeetat eivät ole sitä, mitä meille kerrotaan, vaan ne ovat maan magneettikentän vangitsemia läpikuultavia energiapalloja. Jotkut niistä ovat läpinäkyviä, emmekä edes tiedä niistä mitään.

Auringonpimennyksen aikana kuu kulkee meidän silmin katsottuna auringon kohdalle. Pimentynyt alue on täysin musta.

Kuunpimennys on selitetty siten, että maapallo on auringon ja kuun välissä. Kuu ei kuitenkaan muutu täysin mustaksi vaan menee verenpunaiseksi. Todellisuudessa kuun peittää mystinen tumma kappale, joka on nimeltään Rahu, joka kuunpimennyksen aikana kulkee meidän silmin katsottuna kuun kohdalle. Jostain syystä sen esiintulo ei muuta kuuta täysin mustaksi, vaan kuu jää verenpunaiseksi.

Toinen vastaavanlainen kappale on Ketu. Rahua ja Ketua pidetään kahtena vahvana planeettana Vedalaisen astrologian periaatteiden mukaan, vaikka astrologisesti niitä ei ole olemassa.



Kuninkaallinen astrologinen yhdistys on dokumentoinut 1500-luvulta lähtien yli 50 kuunpimennystä, joissa sekä aurinko että kuu näkyivät samanaikaisesti horisontin yläpuolella pimennyksen aikana. Viimeinen osittainen kuunpimennys, jolloin myös aurinko oli ylhäällä, tapahtui 2010-luvulla. Maa ei voi aiheuttaa kuunpimennystä.

 

Suositeltava kirja

Englanninkielinen kirja ”The Greatest Lie on Earth. Proof That Our World Is Not a Moving Globe” eli suomeksi ”Maailman suurin valhe. Todiste siitä, että maailmamme ei ole liikkuva maapallo.” Kirjoittaja Edward Hendrie. Julkaistu 2016, nyt 9. painos. Iso teksti. 37 eri tutkimusaluetta. 616 sivua, liitteitä 100 sivua. Sisältää havainnollisia ja muita kuvia. Voi tilata Amazonilta, hinta alle 30 euroa plus toimituskulut. Todellinen tietopaketti kieltä osaavalle!

Seuraavat tähän aiheeseen liittyvät kirjoitukset löytyvät täältä https://jouninkootut.blogspot.com/2023/04/lisayksia-kesakuun-2021-kirjoitukseen.html




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti