keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Hallitus hylkäsi tiedemiesten vetoomuksen 5G verkon kieltämiseksi


13.2.-19: Hallitus hylkäsi tiedemiesten vetoomuksen 5G verkon kieltämiseksi

(Tämä on poikkeava blogi, koska päivitän tietoja lopun jatkoksi aina kun aihetta ilmenee)

Tuhannet tiedemiehet ovat vedonneet, että 5G-verkko tulisi kieltää maailmanlaajuisesti niin maalla kuin avaruudessa
Lue ensin tämä, niin tiedät, mistä on kyse. https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/
Linkistä avautuu myös suomenkielinen valikko. Suomenkielinen lehdistö on kirjoittanut tästä aiheesta olemattoman vähän, niinpä kansalaiset eivät tiedä asiasta juuri mitään.Tiedemiehet vetosivat pääministereihin tuloksetta 5G-säteilyvaarasta

Pohjoismaiden pääministerit esittivät toukokuussa 2018 yhteisen julkilausuman 
”Pohjoismaista luodaan maailman ensimmäinen ja yhtenäisin alue, jossa 5G on tehokkaasti käytössä”. He haluavat nopeasti toteuttaa viidennen sukupolven langattoman verkon Pohjoismaissa. Suomi haluaa jopa olla Pohjoismaiden ykkönen.
Kesäkuussa kirjoitimme, 200+ tutkijoiden ja lääkäreiden edustajina, jotka ovat allekirjoittaneet ”5G-vetoomuksen EU:lle” ja pyysimme, että Pohjoismaiden pääministerit eivät saisi toteuttaa 5G:tä ennen kuin riippumattomat asiantuntijat ovat tutkineet 5G:n terveysriskejä. Vastausta ei ole tullut.
Siksi osoitamme tämän avoimen kirjeen pääministerille, että kaikki kansalaiset ymmärtäisivät kuinka vakaviin riskeihin pääministereiden politiikka voi johtaa.
Tieteelliset tutkimukset osoittavat lisääntynyttä syöpäriskiä, haitallisten vapaiden radikaalien syntymistä soluissa, perimävaurioita, heikentynyttä oppimista ja muistia, neurologisia sairauksia, miesten heikompaa hedelmällisyyttä ja kielteisiä vaikutuksia hyvinvointiin, joita jo nykyiset langattomat järjestelmät, 2G, 3G, WiFi ja 4G ovat aiheuttaneet….
Lue koko avoin vetoomus täältä https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-avoin-kirje-paaministerille-5g-sateilyvaarasta-1.2716231

*Tämä vetoomus on myös tämän blogin lopussa!


Ja mitä tapahtuikaan tämän vetoomuksen jälkeen

"Tänään alkanut huutokauppa mullistaa Suomen kännykkäverkot – mutta kukaan ei tiedä miten: keinotodellisuus kännykkään, etäkirurgiaa, kauko-ohjattuja tehtaita...?
Suomi myy tänään alkavassa huutokaupassa 5G-taajuudet jotka avaavat tien yhä nopeampaan kännykkäverkkoon. Siitä odotetaan jopa internetin veroista vallankumousta."
Lue kokonaan täältä https://yle.fi/uutiset/3-10422056


Suomen 5G- huutokaupattiin maan kolmelle suurimmalle operaattorille

Viestintävirasto huutokauppasi vuoden 2018 lopulla toimiluvat Telialle yli 30 miljoonalla eurolla, Elisalle yli 26 miljoonalla eurolla ja DNA:lle yli 21 miljoonalla eurolla. Valtioneuvosto myöntää toimiluvat huutokaupan lopputuloksen mukaisesti.
Viestintäviraston ja huutokaupan tavoitteena oli edistää Suomen siirtymistä digitekniikan kärkimaaksi ja varmistaa edistykselliset, toimivat ja tietoturvalliset sähköiset palvelut ja viestintäyhteydet koko yhteiskunnalle.
Elisan mukaan 5 G verkot yleistynevät suurissa kaupungeissa vasta vuoden 2020 tienoilla. Kuluttajille ei ole vielä tarjolla 5 G-yhteyksiä tukevia älypuhelimia, mutta mm.SamsungLenovo ja Huawei ovat luvanneet julkaista omat 5G-yhteensopivat mallinsa vuoden 2019 alkupuolella. https://muropaketti.com/mobiili/suomen-5g-taajuuksien-toimiluvat-huutokaupattiin-maan-kolmelle-suurimmalle-operaattorille/


5G-verkot avautuivat Suomessa tammikuussa 2019

Elisa avasi 5G-verkkonsa Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Alkaneen vuoden aikana Elisa aikoo laajentaa verkkojaan uusille paikkakunnille.

Telia avasi ensimmäiset 5G-verkkonsa testiluvalla jo syksyllä Helsingissä, Oulussa ja Vantaalla.

DNA:n 5G-verkko toimii Helsingissä. DNA:n mukaan se aikoo aloittaa useampia 5G-pilotteja eri puolelle Suomea tämän vuoden aikana. 
https://www.puhelinvertailu.com/uutiset/2019/01/03/5g-verkot-avautuivat-suomessa


Ihmisaivoja nopeampi uusi maailma

Telia
 viestittää: ”Jo parin vuoden sisällä yleistyvä 5G-mobiiliverkko ei ole vain 4G:n parempi versio vaan kokonaan uusi maailma, jossa yhteydet toimivat ihmisaivojakin nopeammin. Pysy kuulolla, sillä aloitamme 5G:n käyttöönoton vielä tämän vuoden aikana.” https://www.telia.fi/5g/5g-verkko
Tästä Telian linkistä voit lisäksi lukea, miten 5G mullistaa omassa arjessasi, yrityksesi arjessa ja näet havainnollisen 5G-verkon aikataulutuksen


5G näyttää mihin suuntaan maailma kääntyy 2020-luvulla

”Robotit ja autot kulkevat kohta itsenäisesti keskuudessamme. Ne tarvitsevat kuitenkin valtavan määrän tietoa kyetäkseen päättämään, pitääkö nyt kääntyä oikealle tai vasemmalle.”
https://www.telia.fi/5g/artikkeli/telia-5G-kynnys-koistinen-newsroom

5G mullistaa todellisuuspakoteollisuuden

"Pelit ovat osoittaneet, että voimme ottaa ison askeleen ruudun sisäpuolelle.
Virtuaalimaailmassa sukellamme lopulta osaksi digitaalista maailmaa, mikä koukuttaa pian meidät kaikki aivan uudella tavalla" https://www.telia.fi/5g/artikkeli/telia-5G-kynnys-koistinen-newsroom


Hyönteisten määrä


11.2.-19 puoli yhdeksän uutisissa kerrottiin että hyönteisten määrä on vähentynyt dramaattisesti viimeisen 20 vuoden aikana, syynä maatalouden kemikaalit ja säteily. Ja tietysti myös ilmastonmuutos piti mainita edellisten lisäksi. Uutisissa kerrottiin, että hyönteisten hävitessä myös muu elämä loppuu.

Mitä tapahtuukaan hyönteisille sen jälkeen, kun 5G-verkosto rakennetaan ja otetaan käyttöön? Nykyinen ilmastovouhotus on nollan arvoista tämän asian rinnalla.


Huawein rakentamat 5G verkot kielletään?

Hyaweita on syytetty Kiinalle suoritettavasta vakoilusta. USA ja Australia ovat kieltäneet Huawein rakentamat 5G verkot. Mitä tehdään Euroopassa?https://muropaketti.com/mobiili/euroopan-komissio-harkitsee-huawein-rakentamien-5g-verkkojen-kieltamista-euroopan-alueella/


Maamme historian tuhoisin hallitus?

Paljastavatko tulevat vuodet, että maamme nykyinen hallitus oli 
historian tuhoisin hallitus kansalaisiaan kohtaan? Näin käy, jos erilaiset syöpä-, perimä-, hermosto- ja muistisauraudet sekä miesten hedelmättömyys jne lisääntyvät suurentuneen säteilyn seurauksena.

Hallitus teki tietoisen valinnan viittaamalla kintaalla
 tuhansien lääkärien ja tiedemiesten vetoomukselle kieltää 5G-verkkojen käyttöönotto. Historian tuhoisin hallitus? Pitäisikö käyttää lievempää ilmaisua, jos edellä mainitut sairaudet kohtaavat sinua tai läheistäsi lisääntyneen haitallisen säteilyn takia puhumattakaan muusta luomakunnasta? 

Mitä sinä voit tehdä tälle asialle? Ainakin sen verran, että kerrot niille, jotka eivät tiedä tästä 5G:stä ja sen, mitä sen säteily voi aiheuttaa ihmisten lisäksi eläimille, hyönteisille ja kasvillisuudelle.*Avoin kirje pääministerille 5G säteilyvaarasta

(Sanomalehti Ilkka 24.8.-18)

Pohjoismaiden pääministerit esittivät toukokuussa 2018 yhteisen julkilausuman ”Pohjoismaista luodaan maailman ensimmäinen ja yhtenäisin alue, jossa 5G on tehokkaasti käytössä”. He haluavat nopeasti toteuttaa viidennen sukupolven langattoman verkon Pohjoismaissa. Suomi haluaa jopa olla Pohjoismaiden ykkönen.
Kesäkuussa kirjoitimme, 200+ tutkijoiden ja lääkäreiden edustajina, jotka ovat allekirjoittaneet ”5G-vetoomuksen EU:lle” ja pyysimme että Pohjoismaiden pääministerit eivät saisi toteuttaa 5G:tä ennen kuin riippumattomat asiantuntijat ovat tutkineet 5G:n terveysriskejä. Vastausta ei ole tullut.
Siksi osoitamme tämän avoimen kirjeen pääministerille, että kaikki kansalaiset ymmärtäisivät, kuinka vakaviin riskeihin pääministereiden politiikka voi johtaa.
Tieteelliset tutkimukset osoittavat lisääntynyttä syöpäriskiä, haitallisten vapaiden radikaalien syntymistä soluissa, perimävaurioita, heikentynyttä oppimista ja muistia, neurologisia sairauksia, miesten heikompaa hedelmällisyyttä ja kielteisiä vaikutuksia hyvinvointiin joita jo nykyiset langattomat järjestelmät, 2G, 3G, WiFi ja 4G ovat aiheuttaneet. Jos näihin vielä lisätään 5G:n voimakkaampi säteily, nämä haitalliset vaikutukset voivat myös lisääntyä.
Ennen uuden lääkkeen käyttöönottoa lääketeollisuuden on testattava lääke etukäteen eläinkokeilla, vaikka lääke olisikin tarkoitettu ainoastaan väestön murto-osalle. Nyt pääministerit ja hallitukset - ilman mitään esitestaamista - säteilyttäisivät kaikkia kansalaisia lisäämällä säteilyä vielä korkeammilla taajuuksilla.
Maailman terveysjärjestö WHO luokitteli vuonna 2011 kaiken langattoman säteilyn ”mahdollisesti karsinogeeniseksi” (syöpää aiheuttava) ryhmään 2B. Viime vuosina tiedemiehet ovat löytäneet uusia todisteita siitä, että matkapuhelinten ja mastojen säteily aiheuttaa syöpää.
Monet tutkijat ovat nykyään todenneet, että säteily on luokiteltava Ryhmään 1 =”ihmiselle syöpää aiheuttava”, eli samaan luokkaan kuin asbesti ja tupakka.
5G-vetoomuksessa mainittujen tutkimusten avulla ja yli 200 tutkijan ja lääkärin tukemana me kehotamme pääministeriä, hallitusta, kansanedustajia ja yleisöä lukemaan 5G vetoomuksemme EU:lle (www.5gappeal.eu). Allekirjoittajat todistavat, ettei 5G:n terveysvaikutuksia ole vielä tarpeeksi tutkittu, ja että seuraukset kansanterveydelle ja ympäristölle voivat olla vakavia.
On vaadittava, että täysin riippumattomat tutkijat ensin testaavat tekniikkaa eläinkokeilla ja muilla laboratoriokokeilla sen sijaan että suoritettaisiin historian suurin biologinen kokeilu johon pakotetaan kaikki kansalaiset koekaniineiksi.
On epäeettistä ja vastoin monta kansainvälistä sopimusta pakottaa ihmiset ja koko väestö voimakkaan 5G-säteilyn altistumiseen, kun nykytieteen valossa, aiempien järjestelmien vaikutukset voivat aiheuttaa erittäin vakavia seurauksia.
Rainer Nyberg
psykologi, VTM
professori emeritus
Vaasa
Lennart Hardell
LT, PhD. dosentti, syöpäkirurgi, professori
ÖrebroPäivitys 17.2.-19


Lääkäreiden ja tiedemiesten vetoomuksien ja tutkimustuloksien hylkääminen on hämmästyttävää. Mistä on vedetty parempi viisaus? Näin ollen valintakupissa ovat olleet raha tai ihmisten terveys. Suomen hallitus valitsi rahan varoituksista huolimatta. Historia kirjoitetaan aina tämän päivän tapahtumista ja valinnoista. Ihmisten nimet on osa tulevaisuuden historiankirjoitusta. Näin tulee tapahtumaan myös tässä asiassa.
Toinen hämmästyksen aihe on tiedotusvälineiden vaikeneminen näin äärettömän tärkeästä asiasta. Olisiko nyt aika tehdä kansalaisadressi tiedemiesten ja lääkäreiden vetoomuksen pohjalta?


Lääkäreiden vetoomuksen sanat Sanomalehti Ilkassa ovat selvät: On vaadittava, että täysin riippumattomat tutkijat ensin testaavat tekniikkaa eläinkokeilla ja muilla laboratoriokokeilla sen sijaan että suoritettaisiin historian suurin biologinen kokeilu johon pakotetaan kaikki kansalaiset koekaniineiksi.”


Päivitykset 19.2.-19

5G-vaaroista on jätetty kansalaisadressi 


Kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta on tiedottanut 5G-verkosta 14.2.-19
Onko hän ensimmäinen kansanedustaja, joka kertoo asiasta? Hyvä että edes joku rohkea on tuonut tämän asian esille.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti