sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Katastrofaaliset ajan merkit

 

Katastrofaaliset ajan merkit. Tärkeä tietopaketti ajastamme.

Saarnaaja Charles Lawsonin tieteellinen herätyspuhe ajanmerkeistä liittyen Jeesuksen paluuseen koskien Lootin ja Nooan päivien syntejä. Vastaavaa puhetta ei liene koskaan kuultu. Videon kesto on 27 min, jossa on suomenkielinen tekstitys. Alta löytyy tiivistelmä tästä puheesta lukuunottamatta videon alkuosaa. Ja loppuun olen liitänyt videon alkuosassa mainitut Raamatun kirjoitukset.

 

Video https://www.youtube.com/watch?v=d3W5bXukLlI

käsittelee mm. seuraavia asioita

 

Transgederismi – sukupuolen vaihto

Suunniteltavat vauvat (ilman isää ja äitiä)

Ilman vanhempia tapahtuvat synnytykset
CRISPER – Gas9  (tästä löytyy todiste https://www.sigmaaldrich.com/technical-documents/articles/biology/crispr-cas9-genome-editing.html )

CRISPER – Gas9  on se mitä he käyttävät suunniteltaviin vauvoihin. Geenimuuntelua. DNA koodin muokkausta

Sinulla on DNA – deoksiribonukleiinihappo. Se määrittelee, kuka olet ja millaiseksi tulet, kun kasvat.

Aivan pieni tutkimus DNA – koodista paljastaa. On olemassa yksi Jumala. Hän on kaikkeuden Luoja.

Sinä olet TYPERÄ, jos luulet että DNA kehittyi. Ei ole mitään mahdollisuutta, että DNA on voinut kehittyä. Sen takana on älykkyys, joka menee yli ihmisten kykyjen: Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen.

 


Sitten tulee vanhemmattomat synnytykset. Tämä avautuu tulevaisuudessa. Painajainen.

Teillä on edessä maailma, jota ette voi kuvitellakaan.

Pluripotentteja kantasoluja voidaan käyttää valmistamaan sukusoluja. (tästä löytyy todiste https://stemcell.ny.gov/faqs/what-difference-between-totipotent-pluripotent-and-multipotent )

Sukusolu on mies tai nainen, siittiö tai munasolu.

Voit siis ottaa solun ja valmistaa siitä siittiön tai munasolun. Petrimaljassa voit hedelmöittää munasolun. Sitten se voidaan siirtää keinotekoiseen kohtuun, jossa siitä kehittyy alkio. Ja tuosta alkiosta kasvaa tyttö tai poika ilman vanhempia.

Heillä on väärät motiivit, mutta on olemassa joku, jolla on ihmistä ylempi motiivi takanaan. Se on saatana, joka vihastui ihmiseen, kun hän ensikerran ilmestyi Eedeniin. Saatana on siitä asti vihannut ihmistä ja haluaa tuhota Jumalan kuvan ihmisessä.

Jos Jeesus ei palaa pian takaisin maan päälle, niin saatana katsoo ylöspäin ja sanoo: ”Minä olen tuhonnut kuvan ihmisessä. Ihminen on minun”. Se olisi saatanan viimeinen voitto ihmisestä. Saatana on suunnitellut tekevänsä ihmisestä voimattoman orjan ja robotin. Nyt ollaan suunnittelemassa uusia ihmisiä maan päälle.

Otat hedelmöittyneen munasolun, alkion ja asetat sen keinokohtuun ja 9 kk kuluttua syntyy vauva, uusi ihminen. Lapsella ei ole isää tai äitiä. Mistä hän saa identiteetin? Hän saa sen valtiolta. Mietipä tätä asiaa kovasti!

Onko lapsella sielua? Onko hän todella ihminen? Vai laboratorion geenien manipuloinnin tuotos, joka vain näyttää ihmiseltä. Kun sielu on poissa, ei ole enää Jumalan kuvaa.

Kun sinulla on sielu, erotut kaikista muista luoduista maan päällä, koska sinä olet Jumalan kuva.

Stanfordin yliopiston genetiikan professori Henry T. Greely kirjoitti 2016: ”Seksin loppu ja ihmisten lisääntymisen tulevaisuus”.  Hän kirjoitti: ”Me kykenemme tekemään lapsista lapsia, jotka ovat liian nuoria tuottamaan sukusoluja… liian nuoria tuottamaan hyödyllisiä sukusoluja tai ihmisistä, jotka ovat kuolleet ja joista ihmiset ovat tarkasti tallettaneet kudosta.”

CRISPER – Gas9 ja geenimuuntelun avulla voidaan tuottaa toinen aivan samannäköinen ihminen. Jos menetit rakkaasi, niin labrassa voidaan valmistaa aivan samanlainen uusi ja saat hänet takaisin.

Transhumanismi – joka on aivan eri asia ja siitä erikseen – on että ihmisen sisin ja persoona siirretään toiseen ruumiiseen ja säilytetään hänet eteenpäin. Saamme aikaan hirviöitä.

Kiinassa on eräs tiedemies, joka on jo kertonut alkaneensa kloonaamaan ja suunnittelemaan ihmisiä. Hän on tehnyt pohjatyön sille, mistä olen puhunut.

”Minä uskon, että Herra Jeesus on tulossa pian. Tämän takia minä uskon näin. Jos hän ei tule pian, niin tämä mitä olen puhunut, maan päälle tulee valmistumaan helvetti, jollaista ei ole koskaan nähty. Tämä homma tulee karkaamaan käsistä. Ja siinä ei mene enää kauan.

Voidaan kuvitella, että tulevaisuudessa ei enää tarvita miestä ja naista. Onko se mahdollista? On se! Antaako Jumala sen tapahtua? Siksi uskon Kristuksen toiseen tulemukseen. Siksi kun näen tällaista, niin ajattelen, että sille on oltava syynsä.

- Lopulta ihmiselle on mahdollista rakentaa kokonaan uusi geeniperimä tyhjästä, kirjain kirjaimelta. Yksi merkittävä geeniteknikko äskettäin ja kiistanalaisesti ehdotti juuri sitä.” Tämä tarkoittaa: luodaan oma ihminen. Pöyristyttävää! ”Se on tuhannen vuoden päästä. Ei ole! Te nuoret näette sen.” Kuinka pitkälle Jumala antaa heidän mennä? Ja Jumala lähettää oman Poikansa.

Raamattu sanoo, että on olemassa kuten Lootin päivinä ja Nooan päivinä oli. Lootiin ja Nooaan liittyvät seksuaaliset ongelmat: Loot ja homoseksuaalisuus. Nooa ja sekasikiöt. Herra Jeesus korosti tätä asiaa kahdesti: ”Niin kuin Nooan ja Lootin päivinä.”

Kun antikristus ilmestyy, hän tulee asettamaan pedon kuvan (Ilmestyskirja luku 13). Koko maailma tulee kumartamaan tätä kuvaa, he palvovat sitä. Palvovat mitä tahansa, joka voimaannuttaa sinun henkesi.

Kun tulin tänne sunnuntaina ja lauloin Herrastamme Jeesuksesta Kristuksesta, sanoin Aamen. Halleluja Jumala!

Mutta nuo ihmiset, nuo 300 miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat Amerikan. Valtava määrä heistä, miljoonittain, on toisen hengen sitomia ja toiseen maailmaan. Ihminen antaisi mitä vaan, jos hän saisi elää ikuisesti, ilman Jeesusta Kristusta. Juuri tätä tuo (edellä kerrottu) tarjoaa heille.

Oletko valmistautunut Jeesuksen tuloon? Kun tutkin tätä, niin kiitin Herraa, koska tässä on enemmän järkeä kuin missään maanjäristyksessä. Enemmän kuin rutossa ja muissa aikain merkeissä. Seuraan niitäkin. Tämä käy järkeen. Jeesus on tulossa!

”Isä Jeesuksen nimessä, siunaa Sanasi, siunaa Sinua kuuleva kansa. Kiitos että he tarkkasivat. Kiitos Herra, että annoit minulle vapauden. Nyt se on pois rinnaltani painamasta. Kiitän rauhasta, jonka tiedän tulevan, kun olen tehnyt minkä käskit. Sen tein. Se ei ole enää nyt minun taakkani, vaan heidän taakkansa ja se on heidän käsissään. Jos ei muuta niin toivon, että jollain pienellä tavalla sain heidän huomionsa, että alkaisivat seuraamaan aikaansa, elämäänsä, kulttuuriansa ja valvomaan näitä tapahtumia. Ja näkevät miten nuo jumalattomat muuttuvat ja kiinnostuvat perverssioista. Rukoilen, että he valvovat. Jeesuksen nimessä. Aamen.

 

 

Videolla kerrotut kirjoitukset Raamatusta

 

1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, 

 

2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.

 

3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

 

4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita. 1.Moos.6.1-4

 

13 Herra, meidän Jumalamme, meitä ovat vallinneet muut herrat, et sinä; sinua yksin me ylistämme, sinun nimeäsi.

14 Kuolleet eivät virkoa eloon, vainajat eivät nouse: niin sinä olet heille kostanut, tuhonnut heidät ja hävittänyt kaiken heidän muistonsa.  Jesaja 26:13-14

 

6 Ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;

7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta. Juuda 1:6-7

 

4 Mitä nyt epäjumalille uhratun lihan syömiseen tulee, niin tiedämme, ettei maailmassa ole yhtään epäjumalaa ja ettei ole muuta Jumalaa kuin yksi. 1.Korintolaiskirje 8:4

7 Mutta ei ole kaikilla tätä tietoa, vaan tottumuksesta epäjumaliin muutamat vielä nytkin syövät uhrilihaa ikäänkuin epäjumalille uhrattuna, ja heidän omatuntonsa, joka on heikko, tahraantuu siitä. 1.Korintolaiskirje 8:7

 

19 Mitäs siis minä sanon, että epäjumalat jotakin ovat, eli jos epäjumalain uhri jotakin on? 1.Korintolaiskirje 10:19  Biblia 1776

20 Ei, vaan että, mitä pakanat uhraavat, sen he uhraavat riivaajille eivätkä Jumalalle; mutta minä en tahdo, että te tulette osallisiksi riivaajista. 1.Korintolaiskirje 10:20 Biblia 1776

(20 But I say, that the things which the Gentiles sacrifice, they sacrifice to devils, and not to God: and I would not that ye should have fellowship with devils. KJV 10:20)

 

PS. Ja tietenkin voit olla levittämässä tämän blogin sanomaa, jotta mahdollisimman moni saisi tietää, missä ajassa elämme!


** ** **

Edellinen blogi:  Bill Gates ja tuleva koronarokote https://jouninkootut.blogspot.com/2020/12/bill-gates-ja-tuleva-koronarokote.html

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti