lauantai 14. maaliskuuta 2020

Asterix-lehti oli Koronaviruksen ennustaja vuonna 2017


14.3.-20 Asterix-lehti ja Koronavirus 
Sain kuulla, että lapsille oli luettu vuoden 2017 Asterix-lehteä ja samalla on tehty merkillinen havainto. Lehden päähenkilö on nimeltään Koronavirus, joka ajaa mustien hevosten vetämällä vankkurilla läpi Italian niemimaan.

”Kilpa-ajoissa, joita sponsoroi garumin valmistaja Croisos Lupus, on mukana osallistujia monesta kansakunnasta, mukaan lukien brittejä, lusitanilaisia Kushin valtakunnan prinsessoja (joihin kaikki miehet ihastuvat) ja koko yleisön ennakkosuosikki, roomalainen mestariajaja Coronavirus, joka käyttää messinkistä naamiota. Kilpa-ajo lähtee käyntiin ja kulkee läpi Italian niemimaan. Kilpailu on hyvin kovaa ja gallialaiset epäilevät että kilpa-ajoja sabotoidaan jotta Coronaviruksen voitto varmistuisi.
Epäily osoittautuu todeksi kun kimbriläiset osallistujat tunnustavat Caesarin määränneen heidät sabotoimaan kilpailua auttaakseen Coronavirusta. Kuultuaan tästä Coronavirus paljastaa olleensa tästä tietämätön ja hänen apurinsa Bacilluksen olleen kaiken takana. Jaloa urheilumieltä osoittaen Coronavirus vetäytyy pois kisasta.
Lähellä maalia gallialaiset ovat vähällä voittaa mutta he huomaavat Coronaviruksen olevan sittenkin mukana kisassa ja ohittavan heidät. Viime hetkellä Coronaviruksen vaunut törmäävät kuoppaan ja paljastuu, että itse Caesar oli naamioitunut Coronavirukseksi varmistaakseen Rooman voiton. Pelastaakseen kunniansa ja osoittaakseen urheilumieltä Caesar myöntää tappionsa ja julistaa gallialaiset voittajiksi. Palkinto kuitenkin kiertää yhdeltä osallistujalta toiselle koska kaikkien mielestä kaikki pärjäsivät yhtä hyvin.”
Merkillinen yhteensattuma, tarkoitan tämän Asterix-lehden tarinaa (jossa ajetaan läpi Italian Koronaviruksen ollessa mustien hevosen ohjaimissa, vieläpä messinkisen naamion takana) verrattuna koronavirukseen, joka jyllää nyt voimalla koko Italian alueella.
Vai onko tämä sittenkään pelkkä yhteensattuma? 

Synkronisiteetti on psykiatri C.G.Jungin  luoma käsite, joka tarkoittaa merkitsevää yhteensattumaa. Se viittaa tilanteisiin, joissa kaksi tai useampi toisiinsa näennäisesti liittymätöntä asiaa tapahtuu rinnakkain. Tapahtumilla ei ole kausaalista yhteyttä, mutta niitä yhdistää symbolinen merkitys. Kausaalisessa yhteydessä on syy–seuraussuhde eli kahden tapahtuman suhde, jossa toinen aiheuttaa toisen. Toinen tapahtuma on tällöin syy ja toinen seuraus. Asterixin-lehden tarinan ja nyt riehuvan koronaviruksen välillä ei ole kyse kausaalisesta yhteydestä.
Pielisjärvellä (nykyinen Lieksa) vuonna 1916 syntynyt fysiikan professori K.V.Laurikainen tutki elämänsä loppupuolella synkroniseettia fysiikassa. Hän tuli tunnetuksi nykyisen luonnontieteiden ja uskonnon välistä suhdetta koskevista pohdiskeluistaan. Hänen mukaansa tieteen ja uskonnon sovittamaton keskinäinen ristiriita perustui klassisen mekaniikan mukaiseen maailmankuvaan.
Laurikaisen mukaan kvanttimekaniikka ja erityisesti siihen liittyvä determinististen lakien korvautuminen tilastollisilla laeilla oli hänen mukaansa pitkälti kumonnut vastaväitteet, joita uskontoa vastaan oli esitetty.
Edellä mainittuihin käsitteisiin voit perehtyä K.V.Laurikaisen tietojen kautta https://fi.wikipedia.org/wiki/K._V._Laurikainen

Näitä yhteensattumia tapahtuu aina siellä, missä `henki` vaikuttaa. Ihmisen tietoisuus, maailman henki ja Jumalan Henki aiheuttavat näitä ”yhteensattumia”. Ymmärrämme ehkä tämän paremmin, kun luemme Uutta testamenttia:
"Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.
Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut." (1.Kor.2:11-12)

Henkeä emme voi sijoittaa ja rajata kolmeen a-kirjaimella alkavaan ulottuvuuteen: aikaan, aineeseen emmekä avaruuteen (välimatkoihin). Ihmiselle ja tieteelle se on mahdotonta.
Kun ymmärrämme tämän, niin meidän ei tarvitse liian paljon ihmetellä sitä, mitä Asterix-lehteen kirjoitettiin vuonna 2017. Lehdessä kerrotut asiat ja nimet eivät tarkoita sitä, että ne on luotu Jumalan hengen kautta, vaan niiden alkulähde on muussa hengessä saatua.
Asterix-lehden Koronaviruksella oli kasvojen peittona naamari, joka paljastui vasta kilpailun lopussa. Kenties tälläkin asialla on salainen merkitys, joka paljastuu vielä. Mistä koronavirus on saanut alkunsa? Sitä ei ole vielä pystytty luotettavasti kertomaa.
Asterix-lehden Koronavirus yritti petoksella saada Rooman voittajaksi. Tiedämme, että Roomassa on Vatikaani, jos paavi asuu. Paavin arvonimi on Vicarius Christi, se tarkoittaa Kristuksen sijaista. Nimi kertoo meille aidoille kristityille riittävästi siitä, minkä hengen edustajia Vatikaani ja sen kirkko ovat. Kukaan ei voi olla Kristuksen sijainen maan päällä!
Asterix-lehden Koronavirus oli liikkeellä mustalla hevosella. Hänellä ei sentään ollut vaakaa. Ilmestyskirjan kuudennessa luvussa kerrotaan, miten neljä eri hevosta lähtee liikkeelle kulkemaan pitkin maailmaa. Jokaisella hevosella on oma tehtävänsä. Yksi hevosista on musta, siitä kerrotaan seuraavasti:
Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä." (Ilm.6:5-6)
Kun musta hevonen lähtee liikkeelle, niin silloin täällä maailmassa ruuasta tulee puute. Samalla se tarkoittaa sitä, että ruoka on myös erittäin kallista.


** **


Lisäys 15.3 Eräs lukija lähetti palautetta ja kertoi, että Asterixin Koronaviruksen naamari oli messingistä. Messinki (käytetään myös nimeä kupari tai vanhalla kielellä vaski) on Raamatun vertauskuvassa Jumalan tuomiota kuvaava metalli.  


”Vaski on voiman, mutta varsinkin säälimättömän kovuuden ja rankaisevan vanhurskauden kuva. Sen me ymmärrämme monesta raamatunkohdasta. Profeetta Jeremian kirjassa sanotaan: "Minä teen sinusta tänä päivänä varustetun kaupungin, rautapatsaan ja vaskimuurin koko maata vastaan, Juudan kuninkaita, sen ruhtinaita, sen pappeja vastaan ja maan kansaa vastaan" (Jer. 1:18). Tässä tarkoitetaan, että Jumala tekee hänet vahvaksi, voittamattomaksi ja lahjomattomaksi seisomaan kaikkia vastaan. Mutta jumalattomasta sanotaan, että "hänet lävistää vaskijousi" (Job 20:24), millä kuvataan, että häntä kohtaa Jumalan säälimättömän vanhurskauden tuomio. Ja kun Herra uhkaa luopunutta kansaansa vanhurskaalla tuomiollaan, Hän sanoo: "Ja taivaasi, joka on sinun pääsi päällä, on niin kuin vaski, ja maa, joka on allasi, on niin kuin rauta" (5 Moos. 28:23).


Ja vihdoin muistakaamme, kuinka meidän Herramme Jeshua ilmestyy Johannekselle siinä muodossa, että "Hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset" (Ilm. 1:15); "hehkuva" sen tähden, että Hän vielä täällä alhaalla kärsii omissa jäsenissään, ja "vaski" sen tähden, että Hän ei kärsi pahuutta eikä jumalattomuutta, vaan sitä kohtaa säälimätön tuomio. Ilmestyskirja puhuu paljon siitä Jumalan vanhurskaasta ja säälimättömästä tuomiosta, joka kohtaa jumalattomuutta.”
** **

Lisäys 17.3.-20

Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen


https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.1022446

 
Toivon sanoja koko alkavalle vuosikymmenelle heti sen jälkeen, kun heräsin uuteen päivään 1.1.2020

** **
Kaikki kirjoitukseni löytyvät täältä http://www.jouninkootut.info/

 


 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti