tiistai 31. maaliskuuta 2020

Valittuja kirjoituksiani


31.3. -20 Valittuja kirjoituksiani:

(Päivitetty 4.3.-21)

Olen kirjoittanut tähän blogiin tammikuusta 2017 lähtien eli siitä on aikaa jo yli kolme vuotta. Poimin tähän esille 37 kirjoitusta. Urheiluun liittyvät lähes sata kirjoitusta puuttuvat tästä joukosta. 
Kooste kaikista urheiluun liittyvistä löytyy täältä:

*Koronarokote kansanmurha https://jouninkootut.blogspot.com/2021/03/tri-tenpenny-koronarokote-kansanmurha.html

*Ajankohtaiset selitykset kirjoituksiin  (Onko rokotuksessa kyse Israelin kansanmurhasta?) https://jouninkootut.blogspot.com/2021/02/ajankohtaiset-selitykset-kirjoituksiin.html

* Israelin kansan hajoaminen ja kokoaminen https://jouninkootut.blogspot.com/2020/04/israelin-kansan-hajoaminen-ja-kokoaminen_9.html

* Materiaan pohjautuva elämä päättyy 
https://tutkitaankirjoituksia.blogspot.com/2020/04/kolme-profetiaa-nakya.html

*Tämä asia täytyy nyt nostaa ylös https://jouninkootut.blogspot.com/2020/03/tama-asia-taytyy-nyt-nostaa-ylos.html (Kaikista ajankohtaisin aihe nyt maaliskuussa 2020. Yhteiskunnan rakenteet horjuvat ja kaatuvat. Kuinka ne saadaan ylös? Milloin lait palautetaan? Tämä kirjoitus odotti aikaansa lähes neljä vuotta, nyt se on nostettu uudelleen esille.)

*Asterix-lehti oli Koronaviruksen ennustaja vuonna 2017
http://jouninkootut.blogspot.com/2020/03/asterix-lehti-oli-koronaviruksen.html

*Uudenvuoden sanoja uudelle vuosikymmenelle https://jouninkootut.blogspot.com/2020/01/uudenvuoden-sanoja-uudelle.html (Heräsin varhain uudenvuoden aamuna ja kirjoitin sanoman ei pelkästään tulevalle vuodelle vaan koko tulevalle vuosikymmenelle.)


*Seuratkaa Turkkia ja Ottomaanien valtakunnan syntymistä http://jouninkootut.blogspot.com/2020/03/seuratkaa-turkkia-ja-ottomaanien.html
(Turkki on julkisesti näyttänyt, että se pyrkii saamaan haltuunsa alueen, jonka se menetti vuonna 1914. Alueeseen kuuluu myös Israel.)

*Suomalaiset asuttivat Moskovan ja Kremlin alueen https://jouninkootut.blogspot.com/2020/02/suomalaiset-asuttivat-moskovan-ja.html  (Aivan uutta tutkimustietoa suomalaisista venäläisten arkeologisista tutkimuksista. Moskovan Kreml on rakennettu suomalaisasutuksen päälle. Jostain syystä suomalainen media ei halua kertoa tästä historiallista asiasta meille mitään!)

*Venäläiset ovat suomalaisia geenien perusteella https://jouninkootut.blogspot.com/2019/09/venalaiset-ovat-suomalaisia-geenien_21.html (Hätkähdyttävää luettavaa venäläisestä lehdestä. Venäläisten geenit on tutkittu vasta nyt. Venäläiset eivät tutkimusten mukaan olekaan slaaveja vaan venäjää puhuvia suomalaisia! Toisaalta se ei ole valtavan iso yllätys, sillä venäläisillä itsellään on sanonta ”Kun venäläistä raaputtaa niin sieltä paljastuu tsuhna (suomalainen)”. Puhuttu kieli ei ilmaise geenien alkuperää.)

 
*Minne tsuudit menivät? https://jouninkootut.blogspot.com/2020/01/minne-tsuudit-menivat.html (Kirjoituksesta ilmenee, että tsuudit on ”Vanhan Venäjän” yhteinen nimi useille heimoille ja kansoille, yleensä itämerensuomalaisille ja volgansuomalaisille ryhmille. Kirjoituksessa yli 20 karttaa, joissa paikkakunnan nimessä on tämä tsuudi-sana. Käytännössä Suomessa ei kerrota volgansuomalaisista mitään.)

*Presidentti Putinin suvun alkuperä https://jouninkootut.blogspot.com/2019/11/presidentti-putinin-suvun-alkupera.html (Pujottelija Tanja Poutiaisen nimen kuuleminen venäläisessä mediassa vuonna 2004 johti presidentti Putinin suvun alkuperän tutkimiseen.)   

 
*7000 vuoden lämpötilat – puiden lustot sen kertovat https://jouninkootut.blogspot.com/2019/11/7000-vuoden-lampotilat-puiden-lustot.html (Suomalaiset tiedemiehet pystyvät osoittamaan yli 7000 vuoden lämpötilat. Miksi tiedemiesten tutkimukset sivuutetaan ilmastokeskusteluissa?)   

*Hallitus hylkäsi tiedemiesten vetoomuksen 5G-verkon kieltämiseksi https://jouninkootut.blogspot.com/2019/02/hallitus-hylkasi-tiedemiesten_13.html

*Israelin kadonneet kansat palaavat nykyisen Jordanian, Syyrian ja Libanonin alueelle https://jouninkootut.blogspot.com/2019/12/israelin-kadonneet-kansat-palaavat.html (Tästä voi lukea, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.)

*Jumalan nuoli, kymmenen on nimesi https://jouninkootut.blogspot.com/2019/12/jumalan-nuoli-kymmenen-on-nimesi.html  (Noin 800 vuotta vanha tuohesta paljastunut kirjoituslöytö, jossa on suuri, merkittävä sanoma myös meille suomalaisille.)

*Poikien kurittaminen ja aviottomat lapset  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/poikien-kurittaminen-ja-aviottomat.html   (Poikia on kuritettu vuosisatojen ajan. Kirjoituksen lopun aviottomia lapsia koskeva osuus on merkittävä asian maailmanlaajuisten murhenäytelmien takia. Aviottomien äitien vauvoja on tapettu väärän Uuden Testamentin käännöksen takia myös Suomessa.)

*Apostoli Andreaan lähetysmatka suomalaisten asuinalueille  https://jouninkootut.blogspot.com/2019/06/apostoli-andreaan-lahetysmatka.html (Vain harvat tietävät, mitä tapahtui lähes 2000 vuotta sitten asuinalueemme läheisyydessä. Käännös kreikkalaisen tutkijan kirjoituksesta.)

*Tappaja-dronet ja Ilmestyskirjan sanoma https://jouninkootut.blogspot.com/2019/10/tappaja-dronet-ja-ilmestyskirjan-sanoma.html (Dronet ovat kehittyneet aivan viime aikoina tappamistarkoituksiin esim. Turkissa. Apostoli Johannes näki kauas jo lähes 2000 vuotta sitten.)

*Suomen karsikkopuut – Onko niillä yhteys Israeliin? http://jouninkootut.blogspot.com/2017/04/suomen-karsikkopuut-historiallinen.html  (Paikannimet säilyvät pisimpään ihmisten muistissa. Ihmisten muinaiset tavat ovat jättäneet jälkensä karttojen paikannimiin pitkin Suomen maata. Sanojen alkulähde on kuitenkin kaukana maastamme.)

 
*Jatkosodan juukalaiset sotavangit kertovat osa 1 http://jouninkootut.blogspot.com/2019/02/jatkosodan-juukalaiset-sotavangit.html (Juukalaisia sotavankeja, joista osa oli minun entisiä nuoruusajan naapureita, haastateltiin vuonna 1979. Nyt kasetit on kirjoitettu ja voidaan lukea näistä kirjoituksista.) 

 
*Presidentti Putinin vanhempien järkyttävät sotavuodet  https://jouninkootut.blogspot.com/2019/05/presidentti-putinin-vanhempien.html (Sota on sotaa, sitä ei pidä kenenkään ihannoida. Kirjoituksesta ilmenee, että Putinin vanhemmat ovat olleet karjalaisia.)

*Onko sana Israel epäjumalista vai jotain muuta? https://jouninkootut.blogspot.com/2019/05/onko-sana-israel-epajumalista-vai.html (Mikä on Israel-sanan alkuperä. Ei ainakaan se, mitä nykyinen kansanedustajamme väittää!)

*Videot ja kuvat epäileville tuomaille https://jouninkootut.blogspot.com/2020/01/video-epaileville-tuomaille.html (Tässä on kaksi erillistä suurta historiallista aihetta, joista suomalainen media ei halua kertoa mitään meille suomalaisille mitään, vaikka kaikki on paljain silmin nähtävissä. Miksi suomalainen media on sulkenut silmänsä?) 


*Suomalainen ilmastotodellisuus – Suomalaiset Tiedemiehet kertovat http://jouninkootut.blogspot.com/2019/04/suomalainen-ilmastotodellisuus.html  (11-osainen videosarja tieteellisestä ja poliittisesta ilmastonmuutoksesta. On hyvä erottaa nämä kaksi erillistä asiaa.)

*Suomen erikoisimmat kivet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/suomen-erikoisimmat-kivet.html  (Maamme metsien kätköistä löytyy erikoisia kiviä kuten esim. Ruokolahdelta, Nurmeksesta ja Juuasta.)

*Karjalan kielen sanoja Pielisellä http://jouninkootut.blogspot.com/2018/07/karjalan-kielen-sanoja-pielisella.html  (Pielisen alueen yli sata paikannimeä paljastavat, että karjalaiset olivat ennen Stolbovan rauhaa vuonna 1617 alueen asukkaita.)

 
*Kuolleiden huone https://jouninkootut.blogspot.com/2018/11/kuolleiden-huone.html  (Vienan Karjalasta voidaan vielä löytää hautoja, jotka paljastavat yhteyden israelilaiseen hautaamistapaan. Kun luet näistä kuolleiden huoneista, niin tiedät enemmän.)

*Luomiskertomus on totta! M.O.T.  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/01/luomiskertomus-on-totta.html  (Luomiskertomus kumoaa evoluutioteoriat. Tämän voi todistaa yksinkertaisella tavalla, jota kukaan ei voi kumota.)

 
*Pitääkö käsi tai jalka hakata pois?  http://jouninkootut.blogspot.com/2018/02/pitaako-kasi-hakata-poikki.html  (Uudessa testamentissa kehotetaan hakkaamaan käsi tai jalka pois. Mitä se tarkoittaa? Selitys on yksinkertainen.)

 
*Tverinkarjalaisia tapaamassa Volgan maisemissa http://jouninkootut.blogspot.com/2019/01/tverinkarjalaisia-tapaamassa-volgan_12.html  (Pitkä kuvaus elokuulta 2018 matkasta Tverin alueella (noin 200 km Moskovasta pohjoiseen) asuvien karjalaisten luokse.)

*Pohjoisen Vienan Karjalan kierros http://jouninkootut.blogspot.com/2018/04/pohjoisen-vienan-karjalan-kierros.html  (Kuvaus pohjoisen Vienan Karjalan matkasta kesällä 2017. Matka alkaa Kuusamosta ja päättyy Kostamuksen jälkeen Vartiuksen raja-asemalle.)

*Jerusalem tunnustettiin itsenäisyyspäivänä  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/12/jerusalem-tunnustettiin.html  (Jälleen kerran Suomen ja Israelin yhtäläisyydet saivat jatkoa. Kun USA:n presidentti tunnusti Jerusalemin aseman allekirjoituksellaan, niin juuri sillä hetkellä juhlittiin presidentin linnassa Suomen 100-vuotista itsenäisyyspäivää!)

 *Turun terrorismi ja koraanin ohjeet  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/turun-terrorismi-ja-koraanin-ohjeet.html  (Kun koraanin ohjeita noudatetaan, niin päästään uutisiin. Ja silti löytyy paljon "viisaita", jotka pitävät islamia rauhan uskontona.) 

*Vapun kuvitteellinen kirjoitus  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/vapun-kuvitteellinen-kirjoitus.html (Myös tämä liittyy islamiin.)

 
*Mummoni kaunis kuolema  http://jouninkootut.blogspot.com/2017/05/mummoni-kaunis-kuolema.html  (Monenlaista olen saanut kokea vuosien aikana. Tämä oli aamu, joka jäi erityisen hyvin mieleeni ollessani 15 vuoden ikäinen syyskuussa 1972.)

*Rantasalmi oli 1700-luvun lopussa Suomen tärkeimpiä paikkakuntia  https://jouninkootut.blogspot.com/2017/02/rantasalmi-oli-1700-luvun-lopussa.html

(1700-luvun lopussa Suomessa oli kolme merkittävää paikkakuntaa: Suomenlinna, Turku ja Rantasalmi

*Kehnäsienten kerääminen ja valmistus http://jouninkootut.blogspot.com/2018/09/kehnasienten-keraaminen-ja-valmistus.html  (Kun lukee tämän jutun, niin tietää tästä huonosti tunnetusta varsin yleisestä sienestä enemmän.)

*Shamanismi-kurssi ja voimaeläimet http://jouninkootut.blogspot.com/2017/08/shamanismi-kurssi-ja-voimaelaimet.html   (Mitä on shamanismi? Kirjoitus valottaa asiaa.)


 
Lisäksi erilliset kotisivuni jounin kootut löytyvät täältä http://www.jouninkootut.info/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti