maanantai 27. tammikuuta 2020

Videot ja kuvia epäileville tuomaille


Finding the Mountain of Moses: The Real Mount Sinai in Saudi Arabia


Katso uusia ja kiistattomia arkeologisia todisteita Siinai-vuoren todellisesta sijainnista! Pääset näkemään maisemia ja paikkoja, joissa Mooses ja Israelin miljoonakansa vaelsi päästyään lähtemään Egyptin orjuudesta. Eikä tässä kaikki, pääset näkemään jopa heidän kättensä tekoja, jotka ovat säilyneet Saudi-Arabian erämaassa. Englanninkielinen video. Video on julkaistu vuosi sitten.
 
Kuva videolta. Tämän aidatun alueen sisällä on ollut kultainen vasikka, jonka Israelin kansa teki kyllästyttyään odottamaan vuorella olevaa Moosesta. Videolla tästä alueesta lisää

Yksittäisiä kuvia samasta aiheesta pääset katselemaan aikaisemmasta kuvakoosteestani 


Eikä tässä kaikki. Jumala haluaa nyt paljastaa meille kaikille kauan salassa pysyneet Raamatun historialliset tapahtumat. Yksi tällainen on Turkista jo 1970-luvun lopussa löytynyt Nooan arkki. Se on Turkin kansallisaarre. Löytöpaikka sijaitsee n. 25 km Ararat-vuorihuipun eteläpuolella vain kolmen kilometrin päässä Iranin rajasta.
Esillä on video, jossa on ensimmäistä kertaa 3 D-kuvaa Nooan arkista ja myös sen tarkat mitat, jotka ovat samat, jotka on kerrottu Mooseksen 1.kirjassa. Arkki on yli 140 metriä pitkä ja korkeutta noin 25 metriä.  Nykytekniikka mahdollistaa tällaisten salaisuuksien julkitulemisen ja mittaamisen.

Videolla ei ole ääntä, ainoastaan engl.kielinen tekstitys ja lyhyt pätkä turkin kieltä
Nooan arkki, turkin kielellä Nuh'un Gemisi https://www.youtube.com/watch?v=bvRqHFn9IYw


Nooan arkki, joka maanjäristyksen yhteydessä tuli esille vuonna 1948, sijaitsee 25 km etelään Ararat-vuoren huipusta ja on vain 3 km:n päässä Iranin rajasta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti