tiistai 10. marraskuuta 2020

Riemua pahojen miesten poistuessa

 

Ajelin isäinpäivän aamuna töistä kotiin, kun yhtäkkiä ajatuksiini tuli monien ihmisten suuri ilo ja riemu edellisen päivän suuren tapahtuman seurauksena. Ja tämä tapahtuma oli tietenkin USA:n vaalituloksen ratkeaminen nykyisen istuvan presidentin vastaehdokkaan hyväksi.

Edellisenä päivänä ja pitkälle yöhön asti oli riemuittu riehakkaasti etenkin Yhdysvaltojen suurkaupungeissa, kun neljä vuotta vallassa ollut ”suuri paha mies” oli saatu lopultakin syrjäytettyä vallan kahvasta. Tähän riemuun ja juhlintaan liityttiin monissa maissa kautta maapallon. Myös Suomen tv lähetti toimittajiensa välityksellä erikoislähetyksen myöhään lauantai-iltana Yhdysvaltain maaperältä. Olihan se niin merkittävä päivä! Oli syytä juhlaan, mutta minulta nämä jäivät katsomatta, koska piti päästä lepäämään seuraavan aamun varhaisen herätyksen takia.


USA:n presidentti


Samalla mieleeni tuli toinen tapaus, jossa kerrotaan vielä suuremmasta riemusta, kun kaksi ”pahaa miestä” saadaan poistettua näyttämöltä muita ihmisiä häiritsemästä. Tämä tulevaisuuteen ennustettu tapahtuma on luettavissa aivan Raamatun loppusivuilta. Tämä ilo ja riemu tulevat olemaan niin suurta, että ihmiset jopa lähettävät lahjoja toisilleen. Vastaavaa riemun kuvausta ei enää tämän jälkeen löydy Raamatun sivuilta. Kyseinen kohta löytyy Ilmestyskirjan luvusta 11 jakeesta 10:

10 Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.

Tätäkin tapahtumaa tullaan seuraamaan kautta maailman television, puhelimien tai vastaavien kautta aivan kuten tapahtui edellisenä lauantai-iltana.

Mitä nämä ”pahat miehet” olivat tehneet, kun heidät pitää tappaa ja sitten vielä juhlia jopa lahjoja lähetellen? Ja mitä tämä ”paha mies” oli tehnyt edellisen neljän vuoden aikana USA:n johdossa, kun hänen oletettu edessä oleva syrjäyttämisensä sai tunteet valloilleen niin USA:ssa kuin muuallakin aina Pohjolan perukoita myöten?

Nämä kaksi Jerusalemiin Israeliin ennustettua ”pahantekijää” tulevat ”vaivaamaan” ihmisiä 1260 päivää eli tasan kolmen ja puolen vuoden ajan. Ja ihmeellisesti lähes saman ajan, tarkasti sanoen kolme kuukautta pitempään, on tämä USA:n ”paha mies” saanut ”mellastaa” maan johtajana. Molemmissa tapauksissa kuvitellaan, että ihmisille koettaa suuri vapaus. Televisiolähetyksessä amerikkalainen nuori isä kertoi pieni lapsi vieressään, että nyt hän tietää, että hänen lapsellaan on tulevaisuudessa elämisen mahdollisuus!

Tämä on mielenkiintoista! Tarkastellaan tarkemmin ensin Jerusalemiin liittyvää kuvausta ja siirrytään sitten rinnalle tähän päivään USA:n mantereelle. Yhtäläisyys on hämmentävää ja tulevat päivät saattavat olla vielä enemmän yllätyksiä täynnä?

Kun mennään takaisin Ilmestyskirjan samaan lukuun jakeisiin 3-6 niin nähdään, mistä on kyse näiden kahden ”pahantekijän” kohdalla. Helposti havaitaan, mikä on heidän ”syntinsä” ihmisten silmissä

3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan. 
4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. 
5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. 
6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat. 

Kun lukee tämän ajatuksen kanssa, niin eipä ole ihme, että ihmiset tulevat suuttumaan, kun katsoo näiden kahden ”pahan miehen” tekoja maassa asuvien ihmisten näkökulmasta. He ovat todellisia suurtaikureita: surmaavat ihmisiä tulella, aiheuttavat kuivuuden ja muuttavat jopa veden vereksi. Ja paljon muuta! Eipä ihme, että suuttumus on suurta näitä kahta ”pahaa miestä” kohtaan. Lisäksi kolme ja puoli vuotta lienee lähes mahdottoman pitkä aika kokea tällaista ääretöntä kärsimystä.


Kaksi säkkipukuista todistajaa


Nyt meidän on kuitenkin syytä ymmärtää, mistä tässä on todellisuudessa kyse. Tähän ennustettuun tapahtumaan ei ole enää pitkä aika. Kyse on nykyisen maailmanajan loppuhetkistä ennen Jeesuksen tuloa maan päälle. Säkkipukuihin pukeutuminen kertoo Jumalan syvimmästä murheesta ihmisiä kohtaan. Jumalalla riittää armahtavaisuutta ihmisiä kohtaan vielä silloinkin, vaikka heidän tekonsa Jumalan silmissä olisivat kuinka pahoja tahansa. Jumala antaa silloin vielä kolme ja puoli vuotta aikaa kääntyä Hänen puoleensa ja luopua synnillisestä elämästä. 

Sitten katsotaan, mihin tämä USA:n nykyinen ”paha mies” on syyllinen kansalaisten silmissä. Tämä ”paha johtaja” ei saanut edes Nobelin rauhanpalkintoa, kuten hänen edeltäjänsä vuoden 2009 lopussa oltuaan maan johtajana vajaan vuoden. Nobel-komitea perusteli hänelle myönnettyä palkintoa maailmanrauhan puolesta tekemällään työllä. Jatkaessaan johtajana hän sitten myöhemmin aloitti seitsemän uutta sotaa ulkomailla (tarkoittanee vieraiden maiden lukumäärää?).

Tämä nykyinen USA:n ”paha johtaja” sen sijaan ei aloittanut yhtään uutta sotaa ulkomailla ensimmäisenä johtajana sitten 1960-luvun alkuvuosien. Sen sijaan hän kotiutti maan sotilaita perheidensä luokse ja teki merkittäviä rauhansopimuksia Lähi-idässä. Nyt on todistettu sekin, että tällaisilla toimenpiteillä ei voi saada ainakaan Nobelin rauhanpalkintoa.

Mitä muuta on luettavissa hänen ”synneikseen” kansalaisten silmissä. Ainakin syntymättömien lasten oikeus elämään tuli enemmän mahdolliseksi, kun abortteja tekevien klinikoiden rahoitusta vähennettiin tai poistettiin kokonaan tämän ”pahan miehen” hallinnon toimesta. Kristittyjen puhe- ja omantunnon vapautta palautettiin edellisen hallinnon rajoitusten jälkeen. Tiettyjen koulujen opetus liittyen Raamattuun perustuvaan opetukseen kuten esim. avioliittoon, homoseksuaalisuuteen ja aborttiin tuli jälleen mahdolliseksi kun niitä oli vähennetty koko ajan edellisen kahdeksan vuoden aikana toimilupien menettämisen tai verovapauden poistamisen uhalla.

Nyt tiedämme ainakin osittain, millaisista aineksista ihmisten mielestä ”pahat miehet” muotoutuvat niin Jerusalemissa kuin nykyajan USA:ssa.

Mitä tapahtuu Jerusalemin ”pahoille miehille” tämän jälkeen? Heidät tapetaan. Tästä kerrotaan jakeissa 7-9

7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät. 
8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin. 
9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan. 

Kun tappaminen on tapahtunut, niin sen jälkeen alkaa suuri riemu ja juhliminen. Tämähän jo alussa kerrottiin. Mutta mitä laitan tähän rinnalle USA:n nykyiseen tilanteeseen? Netissä näin sunnuntaina amerikkalaisen lehden kuvan, jossa juhlitaan ”pahan miehen” syrjäyttämistä. Kuvassa voidaan nähdä ”pahan miehen” tällä hetkellä vielä symbolinen tappaminen, kun vasemmistolaisen BLM-liikkeen kannattajat pitelevät kädessään pitkää keppiä, jonka päähän on kiinnitetty kuva ”pahan miehen” irrotetusta päästä. Ehkä tämäkin lisäsi heidän riemuaan kuten Jerusalemin ”pahojen miesten” tapauksessa, kun heidän kadulla lojuvia ruumiitaan ihaillaan kolmen ja puolen päivän ajan. 

Katsomme jatkoa, mitä tapahtuu seuraavaksi Jerusalemissa. Nyt tapahtuu tämän tapahtumaketjun suurin ja yllättävin muutos, jolla on dramaattinen vaikutus. Yhtäkkiä ilo ja riemu vaihtuvat tyrmistykseen. Siitä saamme lukea jakeista 11

11 Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät. 

Juhlat tulevat olemaan ohi ja pelko valtasi kaikki katsojat maan päällä. Jerusalemin tapetut ”pahat miehet” heräävät eloon. Heitä ei saatukaan poistettua näkyvistä. Riemun tilalle tulee pelko.

Miten tämä voidaan rinnastaa USA:n ”pahaan mieheen”? Siis rinnastaa, minä en sano, että näin tapahtuu, vaikka saattaa toteutua. Tämä tarkoittaa sitä, että tätä ”pahaa miestä” ei saadakaan pois näkyvistä vielä tässä vaiheessa vaan hän voi jäädä yhä edelleen valtaan. Saatu voitonriemu vaihtuisi silloin johonkin muuhun.

Seuraavassa jakeessa Jerusalemin eloon heränneet ”pahat miehet” ovat päässeet Jumalan sankareiden asemaan. Heidän ei tarvitse enää julistuksillaan vetää kuulijoita Jumalan yhteyteen vaan saavat poistua rauhassa pois. Ihmisille annettu yli kolmen vuoden etsikkoaika päättyy. Jae 12 kertoo tästä:

12 Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät. 

Meidän jokaisen on joskus lähdettävä täältä, kun tulee sen aika. Tämä koskee myös USA:n ”pahaa miestä”. Jokaisen tehtävät päättyvät jonain päivänä.

Tämä kertomus ei pääty tähän, vaan sillä on dramaattinen loppu. Kyse on Jumalan tuomioista, jotka kohtaavat jäljellä olevia ihmisiä. Mutta tällä tuomiolla on myös vaikutusta vielä elossa oleviin ihmisiin, sillä syntyneen pelon seurauksena monet alkavat kunnioittaa Jumalaa.

13 Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian. 

Ja tähän kertomukseen vielä viimeinen rinnastus USA:n maaperälle. Ja nimenomaan sen maaperään: Yhdysvalloissa tapahtuu järisyttävän suuri maanjäristys, jossa kuolee paljon ihmisiä, mutta monet ihmiset tulevat uskoon suuren pelon seurauksena. Silloin ymmärretään, että kaikki ihmisen suunnitelmat voivat romuttua hetkessä eikä ihminen olekaan oman elämänsä herra niin kuin meille opetetaan usein jo pienestä pitäen.


** ** **

Edellinen blogi: Uusi maailmanjärjestys nyt https://jouninkootut.blogspot.com/2020/10/uusi-maailmanjarjestys-nyt.html

 

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/11 kommenttia:

 1. Veli-Pekka Pieskä
  Tekstissä kuvattu vertaus Ilmestyskirjan tapahtumiin ja viittaus kahteen säkkipukuiseen mieheen on melko ontuva vertaus herra Trumpiin.
  Vaikkakin Trump on 4 vuoden kaoottisen valtkautensa aikan tehnyt muutamia hyviä päätöksiä suhteessa Israeliin!
  Ensinnäkikin Ilmestyskirjassa ja Vanhassatestamentissa kuvattu ilmaus säkkiin pukeutumisesta ja tuhkan sirottelusta kuvaavat murhetta ja parannuksen tekoa. Ilmestyskirjan kaksi säkkipukuista miestä kuvaavat todellista parannussaarnaa, jonka tulevan (saattaa olla jopa lähellä) ajan ihmiset torjuvat ja saavat sen seurauksena kokea ennenkokemattoman tuskan, vaivan ja ahdistuksen!
  Vertaus Trumppiin on kaukaa haettua; Vaikka tarkastelisimme kaikkia medioita, niin mistään emme löydä sitä, että Trump olisi saarnannut parannuksen saarnaa!
  En ainakaan itse muista nähneeni trumpin puolustaneen palavasti Jumalan kunniaa, Jeesuksen sovintoveren voimaa syntiä, saastaisuutta vastaan, Trump ei tietääkseni ole pitänyt yhtään hengellistä puhetta, ei ainuttakaan julkista todistusta siitä, kuinka hän löysi Jumalan armon ja sai kokea syntiensä sovituksen ja uudestisyntymän Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä!
  Mielestäni Trumpin ympärille on aivan väkisin ympätty sädekehää ja tehty hänestä Jumalan suuri sankari AD 2016- 2020!

  VastaaPoista
 2. Kiitos mielipiteestä! Tykkään haasteellisista ajatuksista!
  En todellakaan ole tekemässä mitään sädekehää, en ole väittämässä että Trump on uskossa (sitäkään yksikään ihminen ei pysty mittaamaan vaan sen mittaaja löytyy vallan muualta.)
  Jerusalemin tunnustaminen oli varmaan Jumalan silmissä arvokasta (sitäkään emme pysty mittaamaan.)
  Mainitsemani Trumpin hallinnon teot kristittyjen hyväksi, jotka kirjoitin, perustuvat amerikansuomalaisilta saamiini tietoihin. Pyysin, että kertoisivat, miten Trump on vaikuttanut kristittyjen asemaan. Sain tiedot nopeasti muutamaan tuntiin, luettelo oli pitempi, mutta tein vain muutaman maininnan jottei kirjoituksestani olisi tullut kirjaa.
  Onko Trump puhunut Jeesuksesta?. On . Omin silmin katsoin Twitteristä noin 2 viikkoa ennen vaaleja, kun Trump oli puhumassa ulkona jonkun lentokentän alueella, kuulijoita useita kymmeniä tuhansia kannattajia. Puheessaan hän kysyi moneen kertaan kuulijoiltaan, että onko hän maailman tunnetuin ihminen. Kolme tai neljä kertaa. Sitten hän yhtä monta kertaa toisti, ettei ole vaan Jesus Christ on ylivertaisesti tunnetuin ihminen. Tämä löytyy vamaan Twitterin arkistoista? Suomen media ei varmasti kerro tällaista asioista. Onko meidän tehtävä sanoa, että näin "paha mies" ei saa puhua niin valtavan ihmisjoukon edessä mitään Jeesuksesta? Saako käyttää vain sanaa Jumala? Ainakaan minä en uskalla kieltää, että joku sanoo sanat Jeesus Kristus. Ehkä joku muu uskaltaa. Ja mitä Jeesus sanoikaan oppilailleen, kun he kertoivat muidenkin julistavan Jeesusta? Kielsikö hän sen? Ei kieltänyt!
  En ole oppilaitosten tai yliopistojen kouluttama teologi, vaan minulla on samaa pohjaa kuin Jeesuksen monilla oppilailla, sillä minäkin olen kalastanut ammatikseni. Ja onhan meillä Kirjoitukset eli Raamattu. Se riittää. Ja kirjoituksen alussa kerroin miten sain aiheen juttuuni. Ei minkäänlaista etukäteissuunittelua, haluan olla kuuliainen ja jos on mennyt metsään, niin silloin se on mennyt metsään. Mutta kirjoitus on esillä ja siihen voi vielä moni katsahtaa tulevina aikoina. -Jouni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herralta saatu aihe.Itsellänäki myös Herra on nostanut myös koko vuoden tuota raamatun kohtaa mieleen ja puhunut että ihmiset käyttääntyy nyt samoin kuin silloin kun nuo säkkipukuiset saarnaavat eli olemme aika lähellä tuota tapahtumaa

   Poista
 3. Jatkan vielä selvennykseksi. Vertailun yhteinen nimittäjä on "pahat miehet". Siksi laitoin ne läpi kirjoituksen sitaatteihin. En missään käsitellyt uskon syvempää olemusta. "Pahoiksi miehiksi" päästään monella eri tavalla, säkkipukuisten todistajien pahuus ihmisten silmissä tulee selkeästi siitä, että julistavat Jumalan sanaa.
  USA:n "pahan miehen" kuva muodostuu monesta eri tekijästä. Kuitenkin Israel myönteisyys ja kristillisten arvojen puolustaminen tuo kiistämättä "pahan miehen" mainetta niiden keskuudessa, jotka vihaavat Israelia ja jopa kristittyjä. Toivottavasti tämä selvensi kirjoituksen sisältöä! -Jouni

  VastaaPoista
 4. Tuohon voisi lisätä Trumpin periaatepuheen jonka piti heinäkuussa 2017. "We dont serve goverments, we serve God". Kukaan toinen presidentti ei ole julistanut selvemmin (paitsi hädässä Kyösti Kallio).
  Ehkä Trump huomasi huipulla ollessaan kuinka mätä se huippu on. Saattaa olla että sieltä käsin on vaikea sanoa mitään kristillismyönteistä ettei maailman media sitä vääntelisi.

  https://youtu.be/FWTQgl4VSEY

  VastaaPoista
 5. On hän pitänyt puheen myös joulun Hyvästä Sanomasta, Jeesuksesta Kristuksesta, Pelastajastamme. Linkkaan tähän, jos onnistuu...

  VastaaPoista
 6. ...no tämä löytyi nyt aluksi, mutta oli eräs erittäin harras puhe joulun alla, jonka D. Trump puhui. https://youtu.be/_wbd2HXJt8Q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu! Ei avaudu, mutta voisitko laittaa videon otsikon, niin ehkä sitten onnistuu

   Poista
 7. Kirjoitan lisää tähän ajankohtaiseen aiheeseen. Kaksi päivää kirjoitukseni jälkeen heräsin yöllä yhden jälkeen, olin valveilla, kaiketi ummistin silmäni, kun hätkähdin äkilliseen näkyyn: Oli iso, jyhkeän tumma ja puinen säilytysarkku (kirstu). Kiinteä lukittava kansi oli auki, kirstun ympärillä olevat rautasalvat oli poistettu. Kirstun sisäosan täytti kokonaan valkea, muovinen laatikko. Muovilaatikon sivulla olevaa nimeä en nähnyt, mutta tiesin, että siinä lukee Biden. Laatikko oli täynnä äänestyslippuja. Samalla vaaleat, kevyesti lepattavat tulenliekit peittivät muovilaatikon yläpuolen. Silloin säpsähdin hereille!

  VastaaPoista
 8. Kaikille englanninkielen taitajille ja google-kääntäjille:

  Trump will win in the courts. Here is how we can pray for what’s next.

  1. For all judges to be convicted by the Spirit of Truth and tremble under the fear of the Lord, not the fear of man and their handlers (the handlers will threaten their lives in an attempt to rule against the truth).

  2. All biases, personal agendas, and demonic spirits trying to influence the judges’ decisions to be arrested, thrown, and burned in the fire of God. (spirits of deception, betrayal, witchcraft, Jezebel, lying, accusation, anti-Christ- that seeks to persecute the church)

  3. All spirits and people trying to keep things from moving forward and advancing to the courts.

  4. All fraudulent votes, machines, and tactics to be exposed with 100% proof. All legitimate votes discarded/thrown away/missing/switched to be revealed and recovered to be counted accurately.

  5. For the news media/social media to also come to repentance for their propaganda, censorship, and coverups. The false news pillar/tower is crumbling.

  6. The eyes and hearts of Americans to be opened to see the true plans of Yahweh and to be tuned/ re-tuned to his frequencies. Pray for them to be untuned from the deception and frequencies of Satan (MSM, politicians, social media, demonic pulpits in churches).

  7. Pray for all politicians, corporations, and judges that have been corrupt and sought to secretly plot to destroy America to repent. Pray for their families as these people will be arrested and found guilty.

  8. Safety of all Americans. As this is ruled in the courts, hell will break loose in the streets. Prepare your house as you feel led (extra food, water, protection, leave the area, etc.).

  9. Pray for the church because there is a separation taking place. Many leaders are going to be exposed in their sin, secret allies/handlers of the occult and politics, and some will even be exposed as satanists/occult followers/occult leaders.

  10. Pray for the entire world. The battleground is in America, but this will be the beginning of exposing worldwide corruption and how politicians here have sold out America behind the scenes. (Mostly Democrats but will also be many Republicans)

  11. All political and religious crime syndicates to be exposed and brought to justice.

  12. Pray for the hearts of the people. When justice comes, it will get messy. People will be arrested and people will die.

  13. Pray for awakening, revival, and reformation. It’s time for the real church to rise.

  14. Bring ALL of these things into the courts of heaven under the judgement of the blood of Jesus (Yeshua) and ask the Lord for his verdict of justice and righteousness on it all and for that verdict to be released into the earth to be DONE.

  The purpose of exposure is to deal with what is hidden in secret. This is why things get bumpy and chaotic. Darkness and demons are revealed by the fire and light of God. Just like roaches scurry when a light turns on them, demons do the same thing when God turns up the heat. Make no mistake about it, Yahweh is turning up the fire and shining a light for all to see.

  Again, there will be many that wake up and there will be those that deny the truth NO MATTER the 100%, undeniable proof and evidence that is before them. The media falsely crowned their king as president, but the Lord has not given that seat to anyone else. This is part of their tactic to cause mass chaos when it is ruled against them in court. They think they got away with it, but they do not know the plans and heart of Yahweh. They have no idea what is coming.

  Justice will be served. Righteousness will be established. Truth will be revealed.

  America, it’s time to come OUT of darkness and INTO the glorious light of Yahweh.

  "Arise, shine, for your light has come, and the glory of Yahweh has risen upon you." -Isaiah 60:1
  The President is asking everyone to pray at 5:00 pm Eastern because that is when they are taking all they have to the Supreme Court! Please share with intercessors! (10.11.-20

  VastaaPoista
 9. Maanantai-aamu 16.11 heräsin tapani mukaan aikaisin. Katsoin kelloa, se oli 4.05. Ajattelin siinä edellisenä iltana ennen nukkumaan menoa lukemaani psalmia 5:4 Olin lukenut, että Kaarlo Syvännön mukaan oikea käännös kuuluu: Herra, AAMULLA sinä kuulet minun ääneni, samalla minä ohjaan rukoukseni sinulle ja katson ylös (olen vartiossa). Syväntö selittää, että KR38 jakeen lopussa olevaa ”odotan” – sanaa ei ole hebreankielisessä tekstissä vaan erittäin hieno ja kaunis sana ”Zofia”. Sitä käytettiin profeetoista, jotka pyrkivät näkemään Jumalan tahdon kansansa kohdalla ja olivat sen vartioita.
  Kun tätä ajattelin siinä hereillä ollessani ja sen kirjoittamista muille, niin silloin samassa silmieni eteen annettiin kaksi ympyrää. Oikealla olevan ympyrän sisällä oli luku 271 ja vasemman ympyrän sisällä Trumpin naama, jossa oli leveä ja leppoisan oloinen hymy. Tähän ilmestykseen hätkähdin. Haluan tuoda tämän julki, koska mielen maailma ja Hengen maailma ovat joskus ”lähekkäin”. Omaa ”astian makua” ei voida koskaan etukäteen kiistää ennen kuin aika osoittaa, mikä oli sanoman oikea lähde.

  VastaaPoista