tiistai 12. tammikuuta 2021

Ennennäkemätön myrsky tulossa


Sunnuntai-iltana 10.1 menin nukkumaan klo 21.30. Vajaa tuntia myöhemmin heräsin nähtyäni voimakkaan, todentuntuisen unen, jonka nyt kerron:

”Olin jonkun muun/muiden kanssa kerrostalohuoneistossa, josta näki leveän lasisen parvekkeen läpi kauas. Silloin puhkesi niin valtava myrsky, jollaista ei ollut koskaan aiemmin nähty ja koettu. Myrsky raivosi vaakatasossa suoraan vasemmalta puolelta oikealle. Kun sitä katselin, niin oli selvää, ettei mikään pysyisi pystyssä sen vaikutuksesta. Siitä huolimatta minulla oli täysin rauhallinen olo, sillä olin sisällä ja siellä ei mikään horjuisi jalkojeni alla.”

Heti herättyäni ymmärsin, että tämä myrsky ei tarkoita sääilmiötä, vaan sitä mitä pian saamme kuulla maailmalta ja luultavasti myös omasta maastamme. Ja myöhemmin päivällä ymmärsin, että vasen tarkoittaa lännen puoleista maailmaa, josta raivoava myrsky saapuu.   


** ** **

Edellinen kirjoitukseni Sanoja jatkuvalle vuosikymmenelle  https://jouninkootut.blogspot.com/2021/01/sanoja-jatkuvalle-vuosikymmenelle.html

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti