tiistai 23. helmikuuta 2021

Ajankohtaiset selitykset kirjoituksiin

 

Vaatimaton otsikko, mutta mitä tärkein ajankohtainen aihe!

 

Tämä kirjoitus on oikeastaan jatkoa edelliseen kirjoitukseeni, erityisesti sen alussa olevan videon vakavaan sanomaan meille suomalaisille. Katsoithan jo tämän Embuskan videon? https://jouninkootut.blogspot.com/2021/02/suomen-kansalle.html

Teen tämän kirjoitukseni osittain raskain mielin (ensimmäistä kertaa koen näin), mutta velvollisuuteni on kuitenkin kertoa se, mitä koen. Alla olevat sanat jäävät lukijoiden arvioitaviksi ja ennen kaikkea tulevien kuukausien, jopa vuosien, koeteltaviksi.

Raamatun kirjoituksia on opetettu ja selitetty iät ajat. Vaikeilta tuntuvia asioita, kuten kirjoitusten kuvakieltä ja vertauksia, on selitetty tuhannen tuhansia kertoja yli kahden vuosituhannen ajan; usein jopa aivan eri tavalla toisistaan poiketen.

Otan tarkasteluun kaksi lyhyttä kirjoitusta, ensimmäinen on Vanhan Testamentin puolelta profeetta Sakarjan kirjasta luvusta 13 ja toinen on Uuden Testamentin viimeisestä kirjasta Ilmestyskirjan kuudennesta luvusta. Kumpikaan ei sisällä juuri lainkaan kuvakieltä vaan ovat suoraa luettavaksi annettua sanomaa.

 

Sakarja 13:8

2/3 maan kansalaisista kuolee

 

Tarkastellaan ensin profeetta Sakarjan lukua 13 jakeita 8-9 ja niistä erityisesti ensin mainittua.

8 Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle.
9 Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani." – Sakarja 13:8-9

 

Jae 8 kuningas Jaakon (KJV) englanninkielinen hebrean kielestä käännetty teksti kuuluu näin: ”And it shall come to pass, that in all the land, saith the LORD, two parts therein shall be cut off and die; but the third shall be left therein.” Eli suomeksi: ”kaksi osaa otetaan pois ja kuolee, mutta kolmas osa jätetään sinne.” Oikeastaan sanotaan kaksi kertaa, että kuolee, tosin kahdella erilaisella sanalla.

 

Sakarjan kirjoitus liittyy varmasti Israeliin ja Jeesuksen tuloa edeltävään aikaan. Se ilmenee jakeesta 9. Ja seuraavan luvun alku kuuluu: ”Katso, Herran päivä on tuleva…” (14:1) Ei ole epäilystäkään siitä, mistä ajasta kerrotaan. Ajasta, jota elämme nyt.

Olen lukenut edellä olevat jakeet vuosien mittaan useasti, mutta en ole kiinnittänyt huomiota siihen, että tässä kirjoituksessa ei kerrota minkään vihollisen hyökkäyksestä maahan eikä muustakaan, mikä aiheuttaa näin valtavan suuren kuoleman kansan keskuudessa. Kerrotaan pelkästään se, että kaksi kolmasosaa kansasta kuolee. Erikoista verrattuna kaikkiin muihin kirjoituksiin. Syy kuolemaan onkin kerrottu vasta Ilmestyskirjan kuudennessa luvussa? Palataan siihen myöhemmin.

 

Ei mitään uutta auringon alla

 

Saarnaajan kirjassa kerrotaan: Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla. Jos jotakin on, josta sanotaan: "Katso, tämä on uutta", niin on sitä kuitenkin ollut jo ennen, ammoisina aikoina, jotka ovat olleet ennen meitä. - Saarnaajan kirja 1:9-10

 

 

Toinen holokausti?

 

Auringon alla tapahtui juutalaisten järjestelmällinen kansanmurha noin 80 vuotta sitten. Toistaako historia nyt itseään, tällä kertaa paljon petollisemmalla tavalla?

Tiedämme, että nyt helmikuun viimeisellä viikolla Israelissa on rokotettu koronaviruksen takia jo yli puolet kansasta. Muihin maihin verrattuna osuus on musertavan suuri. Asukkaita maassa on 9 miljoonaa.  Täysin uudenlaisen rokotteen pitkäaikaisista vaikutuksista elimistöön ei ole olemassa tutkimustietoa.

 

Ja miksi juuri Israel on tämän massiivisen rokotuskampanjan kohteena? Ylen uutiset piti tätä suorastaan iloisena asiana, vaikka Israelissa monet rokotuksesta kieltäytyneet ovat joutuneet kauhistuksen ja epätoivon valtaan. Valtamedia ei tietenkään uutisoi näistä mitään, sen sijaan muilla viestimillä on nähty ihmisten tuska ja epätoivo, suoranainen hätähuuto, kun monenlaiset ahdistavat pakkokeinot on otettu maassa käyttöön.  

 

Luonnollisen vastustuskyvyn katoaminen

 

Kaksi kokenutta alan ammattilaista, naisia molemmat, ovat kertoneet vähän aikaa sitten videoilla siitä, miten koronarokotteen aineet vaikuttavat elimistöön toisen rokotuskerran jälkeen. Katsoin, kun irlantilainen professori Dolores Cahill (jonka ammatillinen pätevyys on ollut hyökkäysten kohteena kesästä lähtien) kertoi lyhyesti viiden minuutin videolla, että koe-eläimistä on iso osa kuollut muutaman kuukauden sisällä toisesta rokotuksesta. Sitä samaa hän pelkää erityisten ikääntyneiden ihmisten kohdalle.  

 

Tri Sherri Tenpenny kertoo yli tunnin videohaastattelussa yksityiskohtaisemmin näistä koronarokotteiden vaikutuksista puhuessaan muille maailman rokotevastaisille kollegoilleen. Hänen mukaansa suuret määrät kuolleita tullaan näkemään noin vuoden kuluttua rokotusten jälkeen. Luontainen vastustuskyky häviää ja ihmisen sairastuminen bakteereihin ym. aiheuttaa sen, että elimistö ei pysty puolustamaan itseään ja millään hoidolla tätä rikkoutumista ei voida korvata. Videon otsikkona on: ”Tri Sherri Tenpenny selittää, kuinka väestön vähentäminen Covid rokotteiden kautta alkaa näkyä 3-6 kuukauden kuluttua rokotuksesta.” Ja tietenkin tri Tenpennyn Facebook-tili suljettiin viime joulukuussa.

 

Lisäksi rokotevastainen Robert F. Kennedy jr. lähetti jo marraskuussa maailmanlaajuisen hätäviestin siitä, että taistelkaa kaikin keinoin rokotteen ottamista vastaan, koska tämä rokote on aivan uudenlainen. Perustelut olivat samoja kuin edellä mainituilla naiskollegoilla.

 

Ilmestyskirja 6:7-8

Nyt katsomme Ilmestyskirjan lukua 6:7-8. Tämä tarkastelu täytyy tehdä Jeesuksen aikaisen kielen aramean käännöksen avulla, muuten asian tärkeyden ymmärtäminen jää puuttumaan.

7 Ja kun neljäs sinetti avautui, kuulin olennon äänen sanovan, ”tule!”

8 Ja näin vaalean hevosen, ja sen yllä istuvan nimi oli Motha, ja Sheol liittyi häneen. Ja hänelle annettiin valta yli maan neljänneksen, tappaa miekalla ja nälänhädällä, ja kuolemalla ja maan eläimillä. (Ilmestyskirja 6:7-8)

Kuudennen luvun aiemmissa jakeissa avataan kolme sinettiä, joiden seurauksena niistä lähtee kolme hevosta, niissäkin kerrotaan mm. sodista ja tulevasta ruokapulasta. Myös tällä neljännellä hevosella on näitä samoja ahdistuksia mukanaan. Lisäksi mainitaan maan eläimet. Kreikan käännös kertoo pedoista. Itse ymmärrän tämän niin, että myös eläimet, esim. linnut, tulevat vielä levittämään tauteja.

Mutta tässä jakeessa 8 on syytä kiinnittää sanoihin ”Motha” ja ”kuolemalla”. Perinteisessä kreikan käännöksessä on Mothan tilalla Kuolema ja Sheolin tilalla Tuonela, tarkoittaen ihan samaa.

Aramean kääntäjä on kuitenkin havainnut ratkaisevan tärkeän yksityiskohdan:    

”Kuoleman lisäksi ’motha’ voi merkitä myös tappavaa myrkkyä. Väri voi olla vaaleanvihreä. Sanaa käytetään mm. kasvojen kalpenemisesta.”

Kun näin on ja elämme nyt Ilmestyskirjan aikakautta, niin edellä mainittu koronarokote voi olla se tekijä, joka aiheuttaa kuolemaa tuhoamalla elimistön luontaisen toiminnan. Ja on lisäksi huomattava, että tämä vaikutus ei koske koko maailmaa, sillä sanotaanhan kirjoituksessa, että ”yli maan neljänneksen!” Tiedämme, että läheskään kaikki maat eivät ota eivätkä hyväksy näitä aivan uudenlaisia länsimaisia rokotteita. Esim. Venäjä, Unkari, Intia, Madagaskar, Ghana ja muita Afrikan maita jne.

Tämä Ilmestyskirjasta avautuva salaisuus paljastaa myös syyn Sakarjan kirjan sanomalle, joka katsottiin ensin. Siinä ei kerrota syytä kahden kolmasosan kansan kuolemaan, mutta Ilmestyskirjan kautta syy voidaan johtaa tappavaan myrkkyyn. Mitään muuta tietoa tai johtolankaa meillä ei ole ainakaan vielä olemassa. Tällä hetkellä ainoastaan tämä. Ajatusten pitäisi pysähtyä hetkeksi tähän tosiasiaan!

 

Saarnaaja Jon Matutisin näky vuonna 2009

Jumalan lähettämiä profeettoja pitäisi kuunnella, siitä seuraavaksi. Lainaus on Jouko Pihon sivulta.

 

Jon Matutisin näky elokuussa 2009 (Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta).

 

”Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn, jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan. Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

 

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä. Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

 

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

 

Näyssä sanoin EI! Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

 

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

 

Sitten kuulin Herran äänen, joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote, se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen, joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki, joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne." (Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

 

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

 

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

 

Mihin uskomme, ketä kuuntelemme?

 

Uskommeko kaikkia uutisia, joita meille tarjotaan? Uskommeko Maailman terveysjärjestöä WHO? Entä meidän THL? Puhumattakaan meidän niin pätevää, tiptop pääministeriämme? Ennenkin on viety Tuonelan porteille 30 hopearahalla, joten ei mitään uutta auringon alla.

Vai olisiko sittenkin parempi uskoa Herraan Jumalaan ja hänen lähettiläitään? Esimerkkinä vaikkapa tuo alla oleva 2. Aikakirjan kirjoitus, jonka läheinen ystäväni lähetti ja jonka laitan tämän kirjoituksen loppuun ikään kuin kauniiksi, valoa ja toivoa tuovaksi pisteeksi.

 

18 Silloin Joosafat kumartui kasvoillensa maahan, ja kaikki Juudan miehet ja Jerusalemin asukkaat lankesivat Herran eteen, rukoilemaan Herraa. 
19 Ja ne leeviläiset, jotka olivat Kehatin ja Koorahin jälkeläisiä, nousivat ylistämään Herraa, Israelin Jumalaa, ylen korkealla äänellä.
20 Mutta varhain seuraavana aamuna he menivät Tekoan erämaahan. Ja heidän lähtiessänsä Joosafat astui esiin ja sanoi: "Kuulkaa minua, te Juudan ja Jerusalemin asukkaat. Uskokaa Herraan, Jumalaanne, niin te olette hyvässä turvassa, ja uskokaa hänen profeettojansa, niin te menestytte." – 2.Aikakirja 20:18-20

 

HUOM! Lisäys 12.3

Rokotettujen määrä Israelissa 11.3.-21. (Israelissa 9 miljoonaa asukasta)

ToI antaa COVID19 tilanteesta seuraavia tilastotietoja.
- Rokotettuja 5 056 654;
- Toiseen kertaan rokotettuja 3 969 158;

https://www.timesofisrael.com/5-million-israelis-vaccinated-pm-all-adults-will-be-inoculated-by-next-month/


***

HUOM! Lisäys 1.3 

Ajankohtainen varoitus koronarokotteen vaarallisuudesta. Kirjoituksessa mainittu tri Sherri Tenpenny kertoo asiasta, suomenkielinen tekstitys

https://rapsodia.fi/maskipelleilya-ja-tappopiikkeja-globaali-kansanmurha-etenee/


Aiheeseen liittyen, seuratkaa Ossi Tiihosen blogia ja kenelle mahdollista, hänen Twitter tiliään. Hän on aikamme äänitorvi.

https://www.ossitiihonen.com/

 

***

Edellinen kirjoitukseni Suomen kansalle https://jouninkootut.blogspot.com/2021/02/suomen-kansalle.html

 

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/



1 kommentti:

  1. hei Katso ser videohttps://www.bitchute.com/video/FGCnQILJK6GL/ , niin ymmärrät paremmin mainitsemasi näyn. Videon tekijä anthony Patch varoitti näistä rokotuksista jo 6 vuotta sitten

    VastaaPoista