lauantai 6. helmikuuta 2021

Suomen kansalle

 

Varhain lauantai-aamuna 6.2.2021

 

Kaksi sanomaa ja luettavaa Suomen kansalle

 

Laitan tänne kaksi videota, joista ensimmäinen neljän minuutin video on lähes viiden vuoden takaa otsikolla

Hannu Enbuska: PROFETIA äkillisestä,odottamattomasta ja vakavasta tapahtumasta

https://www.youtube.com/watch?v=IDUF04zsxt8

 

Ja toinen video, puhuttu ja tulkattu suomeksi syyskuussa 2018, on kestoltaan yhdeksän minuuttia Veronika West: Tärkeä profetia Suomen uskoville

https://www.youtube.com/watch?v=whdYt53hxpU

 

Nyt elämme helmikuun ensimmäistä viikkoa. Reilu kaksi vuotta sitten kerroin, että valtiopäivien avajaisten aikana tapahtuu äkillinen suuri muutos Suomen eduskunnassa. Valtiopäivien avajaiset jäivät taaksemme kolme päivää sitten 3.2

 

Kuka tietää, hän tietää. Jumalan sanan tunteminen ja sen sisäistäminen on suurinta, mitä ihminen voi omistaa täällä maan päällä. Haluan kertoa niille, jotka eivät vielä tunne Jumalan sanaa, että lukeminen kannattaa aloittaa ensin Uuden Testamentin kautta.

Meillä suomalaisilla on ainutlaatuinen etuoikeus lukea Uutta Testamenttia alkuperäisen kielen aramean kautta käännettynä. Käännökset valmistuivat muutama vuosi sitten 2010-luvulla.

Niihin pääset tutustumaan kirjoitus kerrallaan, suuri tekstikoko auttaa lukemisessa. Tekstin ohessa on myös lyhyitä verrattomia selityksiä. Jos et ole lukenut Raamattua, niin suosittelen aloittamaan esim. Johanneksen evankeliumista. Koko Uusi Testamentti löytyy täältä:

https://ut-arameasta.blogspot.com/

 

Välitä näistä tietoa mahdollisimman monelle ystävällesi, sillä pian maassamme on suuri sanan nälkä. Ainoastaan Jumalan sanan tunteminen sisältäen lukemisen ja opettamisen voivat tuoda meille todellisen avun vaikeina aikoina kuten muulloinkin. Kun seuraavat sanat siirtyvät ihmisen sisimpään, niin silloin jokainen saa todellisen sisäisen rauhan:

Jeesuksen sanat: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”


** **

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/


Salama iski Suomen kartan taivaalle kolme kertaa (kirjoitettu elokuussa 2020)

https://jouninkootut.blogspot.com/2020/08/salama-iski-suomen-kartan-taivaalle.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti