keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Saksalaisten lääkärien avoin kirje liittokansleri Merkelille

 

Saksalaisten lääkärien avoin kirje liittokansleri Merkelille

 

Arvoisa kansleri Tri Merkel,

 

Me allekirjoittaneet olemme kaikkien lääketieteen alojen tohtoreita, jotka ovat palvelleet ihmisiä vastaanotoillaan ja klinikoillaan vuosikymmenten ajan. Tänä aikana olemme nähneet useita kausittaisia tartuntatauteja Saksassa, ja monet niistä ovat aiheuttaneet paljon vakavampia oireita ja merkittävästi enemmän kuolemia kuin COVID-tartunnat tammikuusta 2020 alkaen. Yhdessä me palvelemme noin 70 000 ihmistä.

Koronavirusaallon olosuhteet Saksassa olemme nähneet eri tavalla kuin media ja poliittiset varoitukset, joita on perusteettomasti esitetty yleisölle kuukausien ajan. Yksittäisten neuvoa-antavien virologien ennustukset miljoonista vakavasti sairaista ja sadoista tuhansista kuolleista Saksassa eivät ole millään tavoin toteutuneet.

Vastaanotoilla ei havaittu juuri lainkaan tartunnan saaneita potilaita, ja silloin kun heitä oli, kyseessä olivat enimmäkseen normaalit virusperäiset lievät influenssaoireet. Sairaalat ovat olleet tyhjempiä kuin koskaan aikaisemmin, teho-osastoilla ei ollut liikakuormitusta. Alussa olimme sitä mieltä, että lähestyvä virusepidemia oli uhkaava ja ymmärsimme toimenpiteet, joilla ehkäistiin tartuntojen leviämistä. Nyt kuitenkin on kuukausien ajalta vahvistettua todistusaineistoa siitä, että tämä virus on vain hieman intensiivisempi kuin tavanomainen kausi-influenssavirus ja se on nähtävä paljon harmittomampana kuin esim. talven 2017-2018 influenssa-aalto, joka aiheutti 27 000 kuolemaa Saksassa. Käytössä olevan datan pohjalta Covid-19 ei ole ollut uhka Saksan kansalle kuukausiin. Tämän vuoksi on perusteltua palata normaaliin elämään Saksassa – elämä ilman rajoituksia, pelkoa ja infektiohysteriaa.

Näemme lisääntyvässä määrin masentuneita vanhuksia; lapsia ja nuoria, jotka kärsivät vakavista ahdistus- ja käyttäytymishäiriöistä; vakavasti sairaita ihmisiä, jotka olisi voitu parantaa oikea-aikaisella hoidolla. Havaitsemme häiriöitä ihmisten välisessä yhteistyössä, tartunnan pelon aiheuttamaa hysteriaa ja aggressiivisuutta, yhä enemmän “positiivisten tapausten” seurantaa ja raportointia – kaikki tämä johtaa ennennäkemättömään jännitteeseen ja jakautumiseen väestön keskuudessa. On ennustettavissa vakavien kroonisten sairauksien lisääntyminen ja nämä sairaudet seurauksineen tulevat todennäköisesti reilusti ylittämään mahdollisen Covid-19 aiheuttaman vahingon Saksassa.

Allekirjoittaneet pyytävät siksi terveydenhuollosta ja politiikasta vastaavia purkamaan nämä toimenpiteet maamme kansan puolesta, ja välittömästi kääntämään tämän uhkaavan kehityskulun suunnan. Vaadimme, että välittömästi kootaan paneeli riippumattomista relevanttien alojen asiantuntijoista tarkistamaan käytettävissä olevaa tietoa, ja että se nopeasti ryhtyy asianmukaisiin toimenpiteisiin kansalaisten puolesta. Vaadimme, että hyödyttömät ja mahdollisesti jopa haitalliset tartuntoja ehkäisevät toimenpiteet lopetetaan välittömästi ja että tarkoituksenmukainen testausmäärä asetetaan riippumattomien asiantuntijoiden arvioitavaksi (tällä hetkellä tehdään 1,1 milj. testiä viikossa, joista 99,3% negatiivisia; kustannukset viikossa 82,5 milj. euroa).

Vaadimme lisäämään riskiryhmiin kuuluvien potilaiden suojelua; mutta vain niiden, joiden kohdalla mikä hyvänsä virusinfektio voi johtaa dramaattisiin seurauksiin. Terve, immuunipuolustukseltaan vahva väestönosa ei tarvitse muuta suojausta kuin yleiset hygienian ja terveydenhoidon toimenpiteet, jotka on todettu hyviksi useiden sukupolvien aikana. Lapset ja nuoret erityisesti tarvitsevat kontaktia viruksiin päivittääkseen immuunipuolustustaan. Koronaviruksia on aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan. Luonnollinen immuniteetti on ase niitä vastaan; poliitikkojen vaatima suun ja nenän peittäminen ei perustu tieteelliseen näyttöön.

Pyydämme kaikkia poliitikkoja ja lääketieteen ammattilaisia keskeyttämään päivittäiset yleiset varoitukset ja pelkokoneiston pyörittämisen lehdistössä ja keskusteluohjelmissa – tämä luo syvää, suhteetonta pelkoa ihmisten keskuuteen.

Liittopäivät ovat artiklassa 5 IfSG tunnistaneet “kansallisen mittaluokan pandemiatilanteen”. Selvästikään tämän edellytykset eivät enää täyty. Pyydämme siis liittopäivien jäseniä välittömästi poistamaan tämän lausunnon ja sitten siirtämään vastuun tästä asiasta päättämiseen sinne minne se kuuluu: demokraattisesti laillisen parlamentin käsiin.

Jos Saksassa on riippumaton, vapaa lehdistö, pyydämme sitä suuntaamaan tutkimusta kaikkiin suuntiin ja julkaisemaan myös kriittisiä kannanottoja. Mielipiteet voivat muodostua objektiivisesti vain, jos kaikkia ääniä kuullaan arvottamatta ja faktat ja annetut luvut ovat neutraaleja.

Perustuen päivittäiseen kontaktiin ja keskusteluihin hoidettavinamme olevien ihmisten kanssa, me väestön peruskerroksissa työskentelevät lääkärit tiedämme, että ihmisten hygieniatietoisuus on tämän virusaallon myötä kohonnut niin paljon, että normaalit hygieniatoimenpiteet ilman pakottamista ovat jatkossa riittäviä.

Laatineet:
Dr. Robert Kluger
Dr. Bruno Weil
Dr. Antonia
Dr. Felix Mazur
Dr. Katharina Hotfiel
Dr. Christine Knshnabhakdi
Dr. Hanna LübeckHeiko Strehmel
Dr. Norbert Bell
Dr. Heinz-Georg Beneke
Dr. Hans-Jürgen Beckmann
Dr. Thomas Hampe
Dr. Luke Mine’sRadim Farhumand
Dr. Tillmann Otlerbach
Dr. Ulrich RebersDr. Dr. Hubert hair
Dr. Verena Meyer-RaheDr. Dr. Manfred Conradt
Dr. Matthias KeillchPhv.- Doz. Diploma Psych. Dr. Dr. Christian Wolff
Dr. Holger Schr
Dr. Michael KühneDorothe G öllner
Dr. Wolf Schr
Dr. Ernst Schahn
Dr. Michael SeewaldStefan KurzKonrad Schneider-Trench Schroer
Dr. Anna Pujdak
Dr. Stefan S ällzer
Dlpl.- Med. Holger Dreier
Dr. Norbert Katte
Dr. Thomas Gerenkamp
Dr. Flllp SalemDominik jokes
Dr. Karsten Karad
Dr. Georg RüwekampSchmidt Krause,
Dr. Elizabeth Kiesel
Prof. Dr. Henbert Jürgens
Dr. See Christine Jürgens Less

 

Lähde:  https://vapaudenpuolesta.fi/2020/11/23/saksalaisten-laakarien-kirje-angela-merkelille-covid-pelkokoneiston-pysayttamiseksi/

 

Alkuperäinen kirjoitus

German Doctors Write Letter To Chancellor Merkel

https://www.marktaliano.net/german-doctors-write-letter-to-chancellor-merkel/


** ** **

Edellinen blogi: Mistä USA:n vaaleissa on kyse? https://jouninkootut.blogspot.com/2020/11/mista-usan-vaaleissa-on-kyse.html

 

Lisäksi erillinen kotisivuni jounin kootut löytyy täältä http://www.jouninkootut.info/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti