lauantai 13. huhtikuuta 2019

Vierasblogi: Ilmastohysterian lietsonta on rikos?


Minulle nimi Pauli Leppä-aho ei ole aiemmin kertonut mitään. Mutta nyt löydettyäni hänen kirjoituksiaan Uuden Suomen blogista, en voi olla tuomatta niitä esille kaikille niille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita lukemaan hänen ajatuksistaan.

Laitan hänen 12.4.-19 julkaiseman blogin Ilmastohysterian lietsonta on rikos? suoraan tänne luettavaan muotoon. http://leppis1949.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274200-ilmastohysterian-lietsonta-on-rikos

Aiempia hänen kirjoituksiaan samasta aiheesta voi lukea tämän kirjoituksen päätteenä olevista linkeistä

 

Ihmiskunnan ongelma on väestöräjähdys kehitysmaissa sekä näissä kasvava tuotanto ja kulutus, mikä tuhoaa elinympäristön ja muut lajit! Kaikki YK:n toimet ruokkivat ongelman etenemistä.

Totuuden peittämiseksi YK perusti hallitusten välisen ilmastopaneelin (IPCC), jonka tehtäväksi annettiin osoittaa normaali syklinen ilmastonmuutos ihmisen tuottaman hiilidioksidin aikaansaamaksi! Mitkään riippumattomat luotettavat tutkimukset eivät tue väitettä, mistä on luotu ihmisille uusi uskonto. Jopa Greenpeacen perustajajäsen ja aiempi johtaja Patrick Moore on todennut, että ei ole näyttöä että ihmisen toimilla olisi merkitystä ilmastonmuutokseen.

Näytöksi mm. Suomelle on kelvannut IPCC:n Michael Mannin ja kumppaneiden ”lätkäjengin” kaikki vääriin ja keksittyihin tilastoihin ja mittauksiin perustuvat täysin metsään menneet ennusteet ja kauhuskenaariot, mutta meillä usko on vaan kasvanut, kuten lahkolaisilla yleensä.

Fotosynteesi ja sen rakennusaineet CO2 ja lämpö on elämän lähde, mutta virallisen totuuden mukaan julistettu syntipukiksi ja myrkyksi, joka tuhoaa elämän, ellemme ryhdy pikaisiin toimiin niiden torjumiseksi. Torjuminen eli maapallon pelastaminen tapahtuu puhtaan teollisuuden maissa, etenkin Suomessa, jonka osuus CO2 tuotannosta (0,04Gt/v) vastaa Kiinan (10Gt/v) kuukausipäästöjen lisäystä! Kiina ja muut ”kehitysmaat” voivat ylistetyn Pariisin ilmastosopimuksen mukaan lisätä päästöjään mielensä mukaan, mutta Suomi on sitoutunut vapaaehtoisesti vielä lisäsupistuksiin, mikä on jo maanpetokseen verrattavaa toimintaa! Tästä seuraa, että kilpailukykynsä menettävä teollisuus ja työpaikat siirtyvät hiilivoiman ja ympäristönsä turmelleisiin mm. Kiinaan ja Intiaan, jolloin vaikutukset kertaantuvat. Hämmästyttävää on, että mm. SAK tukee tätä jäsenilleen kohtalokasta toimintaa.

 YK:n strategia on valittu suoraan huijareiden käsikirjasta. Tarvitaan uhkakuva, auktoriteetti ja ratkaisumalli, jossa tehosteeksi on lisäksi diktatuureista lainattu lasten ja lastenmielisten hyväksikäyttö poliittisen agendan ja vallan turvaamiseksi.

Helsingin valtuusto päätti 2008 Pääkaupungin ilmasto-ja energiastrategiasta. Perehtyessäni tärkeään asiaan tapani mukaan huolella, huomasin heti ristiriitaisuudet kulisseissa päätetyn ”virallisen totuuden” ja tosiasioiden välillä. Vastaava puoluerahoitus- ja rahastussysteemi oli Hitas, mikä myös virallisen totuuden mukaan ratkaisi kaikki ihmisen ongelmat. Sen takana olivat samat tahot ja jopa samat henkilöt. Tästä voi lukea lisää vaikka kotisivuillani julkaistuissa Hitas-Torppari lehdistä.

Selvityksissäni ilmeni syklisen ilmastonmuutoksen pääasialliseksi aiheuttajaksi aurinko, mikä muiden kosmoksen massojen sijainnin, säteilyn ja magneettikenttien muutosten seurauksena höyrystää ilmakehään vahvaa kasvihuonekaasua vesihöyryä. Prosessissa muodostuu pilviä erittäin mutkikkaalla tavalla, mitä ihminen ei täysin ymmärrä ja josta aiheutuu ilmaston lämpötilavaihtelut ja sykliset ilmastonmuutokset. Ihmisen osuus vesihöyrystä on ainoastaan 0,01%, eli 13TW/ 172500TW-29%, mistä eka luku on ihmisen koko tehotuotanto ja jälkimmäinen on auringon teho maan projisoidulle pinnalle!

Heikon kasvihuonekaasun hiilidioksidin 800 Gt vuosituotannossa ihmisen osuus on vain 40Gt, eli 5%, millä ei ole käytännön merkitystä ilmastonmuutokseen. Ilmakehän CO2 pitoisuuden 400 ppm vaihtelusta on eri näkemyksiä, mutta varteenotettava mielipide on myös se, että hiilidioksidin määrä seuraa lämpötilaa, eikä päinvastoin. Sillä merien pintavedet sitovat ilmasta pääosan CO2:sta, joka veden lämmetessä vapautuu ilmakehään.

Heikko kasvihuonekaasu CO2, kuten valo ja lämpökin, on koko elämän perusta, mistä seuraa fotosynteesi. Sen tehostamiseksi kasvihuoneisiin lisätään CO2 nelinkertaisesti, että kasvu olisi tehokkainta 25 asteen lämmössä. Molempia puutuu siis vielä paljon, että kasvu olisi tehokasta.

Samaan johtopäätökseen ovat päätyneet lukuisat riippumattomat tutkimuslaitokset, kuten Niels Bohrin kvanttimekaniikan laitos ja tutkijat myös Suomessa, joiden artikkeleita ei meidän mediassa julkaista! Skandaalia on hienosti valottanut vastajulkaistu upea Matti Virtasen kirja Ilmastopaniikki, minkä jokaisen tulisi lukea, niin tajuaisi miten on tullut huijatuksi!

Lasten ja vastaavalla tasolla olevien hyväksikäyttö poliittisen agendan markkinoinnissa on vähintäänkin moraalitonta, ellei rikos. Samaa voi sanoa kansalaisten huijauksesta, joista ¾ on eniten huolissaan ilmastonmuutoksesta! Aikaansaatu joukkohysteria ja huoli aiheuttavat sairastumisia ja kuolemaa.

Olin menossa Helsingin Suomalaisen klubin tiedeiltaan, oikeammin politiikan iltaan, kuuntelemaan ja kommentoimaan? esitelmää ”ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta”. Kansleri Ihamuotilan esittelemä luennoitsija oli ”maailman johtava ilmastoasiantuntija ”pääsihteeri, professori, YK:n pääsihteerin neuvonantaja jne., Petteri Taalas. Edellinen vastaava tilaisuus, samoilla argumenteilla ja vastaavilla meriiteillä, vuosi sitten oli akatemiaprofessori, nyt jo akateemikko Kulmalan esitelmä.

Näissä molemmissa propagandatilaisuuksissa vakuutettiin YK:n ilmastopaneelin IPCC poliittista agendaa ihmisen hiilidioksidipäästöjen aiheuttamasta maailmanlopusta tieteen nimissä arvovaltaiselle kuulijakunnalle! Lisäksi valehdeltiin, että tutkijoiden keskuudessa on yksimielinen konsensus siitä, että ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksen ja se uhkaa maapalloa, ellemme kiireesti ryhdy hiilidioksidin torjuntaan. Esittämistäni kiusallisista faktoista ja vastaväitteistä ei tykätty!

Bussiini nousi päiväkodista taaperoitaan noutanut isä. Oheinen keskustelu alkoi välittömästi:” kuoleeko myös linnut?... mitä,… ei ne saa kuolla,… eivät kuole,… mutta me kuollaan ainakin,… ei kuolla,… tädit sanoi”!

Presidenttimme viehättävä nuori puoliso on myös huolissaan siitä, että ”jo lapsetkin ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta”! Kirjallisuusasiantuntijana on hän varmaan lukenut lainattuja kansanviisauksia, kuten aiheeseen liittyen: ”sitä niittää mitä kylvää”, ”sen lauluja laulat jonka leipää syöt”, ”häntä heiluttaa koiraa” ja vaikka ruotsalaisten käyttämä ”sila mygg och svälja kameler”!

Tukholmaan muuttaessani 1977, siellä päiväkotilapset rallattelivat lauluja, ”kärnkraft är inte bra”. Niinpä seuraavan vuoden kansanäänestyksessä (vertaa brexit ja Suomen ilmastonmuutostorjujat) joukkohysterian luojat voittivat ja Ruotsi päätti sulkea ydinreaktorit! Onnistuneen viivyttelytaktiikan ansiosta Ruotsissa ydinvoimaa on kyetty lisäämään ja tekemään viisas päätös lisärakentamisesta.

Pormestari Vapaavuori on luvannut miljoonan sille, joka ratkaisee Helsingin energiaongelman, mikä on saatu romuttamalla ja päätöksellä romuttaa maailman puhtaammat ja parhaat hiilivoimalat.

Saa nähdä miten ongelma ratkaistaan, sillä tiedossa on ollut jo kymmenet vuodet loistava edullinen ratkaisu rakentaa muutama pieni ydinreaktori peruskallion sisään ja hoitaa jätteet polttamalla, jota itsekin olen ajanut jo vuosikymmenet. Asiaani en ole voinut riittävästi edistää, sillä tässäkin kuten politiikassa yleensä asiantuntemus ja moraali ovat painolastia! Silloiseen tekniseen lautakuntaan, jonka vastuulla oli mm. energia ja vesi ei asiantuntijoita kelpuutettu.

Mielenkiintoista on odotella vaalien tulosta, sillä Perussuomaisten mainio strategia tuo tulosta. Se ainoana puolueena suosiolla hyväksyy valheet ihmisen tuottaman hiilidioksidin aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, mutta osoittaa naurettaviksi muiden puolueiden keinot torjua sitä! Sillä jokainen ymmärtää, että kaikki esitetyt toimet poikkeuksena ydinvoima lisäävät kokonaispäästöjä ja pahentavat ilmastomuutosta mutta marginaalisesti. On muistettava suuruusluokat ja ihmisen osuushan on vain promillen osia ja Suomen tästä promille, joten millään ihmisen toimilla ei ole merkitystä! Hintalappu kaikesta hörhöilystä on yhteiskunnallemme todella suuri...rahassakin jo satoja miljardeja!Muita ilmastoon liittyviä  kirjoituksiani

*7000 vuoden lämpötilat – puiden lustot se kertovat https://jouninkootut.blogspot.com/2019/11/7000-vuoden-lampotilat-puiden-lustot.html

*Suomalainen ilmastotodellisuus – Suomalaiset tiedemiehet kertovat (11-osainen videosarja tieteellisestä ja poliittisesta ilmastonmuutoksesta) http://jouninkootut.blogspot.com/2019/04/suomalainen-ilmastotodellisuus.html


 

Aiempia Pauli Leppä-ahon kirjoituksia mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti