lauantai 28. tammikuuta 2017

Kansa miekalta säästynyt

20.12 Kansa miekalta säästynyt: Tänään oli tarkoitus kirjoittaa aivan eri aiheesta 50 vuoden takaa, mutta eilisen illan ja tämän aamun uutiset vaikuttivat siihen, että nyt on aika kertoa aiheesta, mikä oli tarkoitus tuoda julki vasta joskus myöhemmin. Eilisen päivän aikaan jälleen kerran islamin edustajat kunnostautuivat kahdella eri murhatyöllä ensin Turkissa ja myöhemmin illalla Saksassa. Turkissa ammuttiin julkisessa tilassa kameroiden edessä Venäjän suurlähettiläs ja Berliinin keskustassa kaapattu rekka-auto syöksyi ihmisjoukkoon vilkkaalla joulutorilla. Surmansa saaneita oli ainakin yli kymmenen ja loukkaantuneita moninkertainen määrä. Nämä edellä kirjoitetut sanat kertovat siitä todellisuudesta, mitä tapahtuu tämän päivän Euroopassa. Tätä ei kaiketi kukaan pysty kiistämään. 

Ja nyt siihen, mikä oli tarkoitus kertoa joskus myöhemmin. Vajaa viikko sitten 14.12 kerroin unestani ja nyt kerron toisesta unesta, jonka sain syyskuun puolivälissä eli reilu kolme kuukautta sitten: ”Olin ylhäällä jossain korkeassa kerrostalossa ja katselin ikkunasta ulos ympäröivää asutusaluetta. Kerrostaloja oli paljon lähekkäin ja katuvalot valaisivat yön pimeydessä. Samassa kerrostalojen välistä alkoi vyöryä suuri joukko ihmisiä. He kaikki olivat miehiä, jotka tulivat juosten. Ja oli aivan selvää, että he kaikki olivat muslimeja. Ihmisiä vyöryi yhtenä letkana, etujoukko häipyi näkökentästä kerrostalojen väliin ja samalla yhä uusia suuria ihmisjoukkoja virtasi kovalla vauhdilla kerrostaloalueelle taustalla olevalta kadulta. Uni päättyi tähän.” Mihin maahan tämä uni liittyi, sitä en pysty sanomaan, ainoastaan sen, että kyse oli jonkun kaupungin kerrostaloalueesta. 

Herättyäni tästä unesta tuli heti mieleen sanat ”kansa miekalta säästynyt”. Tämä ei tietenkään kerro muille mitään, mutta minulle tämä on tavallaan läheinen asia. Kirjoitin noin kuusi vuotta sitten ensimmäisen kirjoitukseni ”Suomi – Jumalan silmissä Israelin kuningaskunta”. Tämä löytyy näiden omien kotisivujeni sivulta ”omat kirjoitukset.”
http://www.jouninkootut.info/426807096   Lainaan tästä kirjoituksesta sivulta 10 seuraavan lyhyen pätkän: "Siihen aikaan, sanoo Herra, minä olen kaikkien Israelin sukukuntien Jumala, ja he ovat minun kansani." 2 Näin sanoo Herra: "Kansa, miekalta säästynyt, löysi erämaassa armon; minä menen saattamaan sen, Israelin, rauhaan". Ja lainaus jatkuu: ”Tuosta jakeen 2 sanoista ”Kansa, miekalta säästynyt” herää ajatus, jonka tuon esille: Käykö niin, että ne ihmiset, jotka eivät halua vastata myönteisesti Jumalan kutsuun ja jäävät asuinsijoilleen, joutuvat kohtaamaan miekan? Jos näin on, niin onko se sitten islamin miekka vai jotain muuta?” 

Näin kirjoitin noin viisi vuotta sitten. Kerron nyt oman henkilökohtaisen ajatukseni. En sano, että se ehdoton totuus, muut saavat olla aivan vapaasti eri mieltä. Uskon, että maailmaan tulee vaikeat ahdistuksen ajat. Kun tämä tapahtuu, niin samalla toteutuu se valtavan merkittävä tuleva tapahtuma, mikä on löydettävissä Raamatusta. Jumala tulee kokoamaan kaikkialta omaisuuskansansa takaisin laajenevan Israelin maaperälle. Kaikki Israelin heimot kootaan sinne, näitä ”kadoksissa” olevia heimoja on kaikkialla, mutta kukaan ei vielä pysty sanomaan, mitä kaikkia kansoja kuuluu siihen joukkoon. Ja oma käsitykseni on myös se, että islamin väkivaltainen miekka on se yksi syy, mikä saa ihmiset lähtemään asuinalueiltaan. Islam on olemukseltaan valloittava ja muut alistava uskonto. Se suuri muslimien vyöry tänne Eurooppaan saattaa olla vasta edessä ennen kuin nämä asiat lopullisesti toteutuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti